Brand woonboot

BREUKELEN > De brandweer van Breukelen is zondagmiddag uitgerukt voor een brand in een woonboot aan de Scheendijk. De bewoners konden op tijd naar buiten komen. De brandweer heeft onderzoek gedaan op de woonboot. De oorzaak van de rookontwikkeling betrof een oververhitte motor. De brandweer heeft dit verholpen en gaat de boot rookvrij maken. Kijk voor de video op www.varnws.nl.


Botsing

MAARSSEN > Een scooterrijdster is vorige week woensdagmiddag gewond geraakt na een botsing met een auto op de Straatweg in Maarssen. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de begraafplaats. De automobilist kwam uit een zijweg en zag bij het opdraaien van de Straatweg de scooterrijdster over het hoofd. De bestuurster van de scooter klapte op de auto en kwam lelijk ten val. De vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel en overgebracht naar het ziekenhuis.


Vechtse Vaarparade

STICHTSE VECHT > De organisatie is optimistisch. De Vechtse Vaarparade gaat vooralsnog gewoon door en staat dit jaar gepland voor de tweede zaterdag in september, 12 september. Een thema is nog niet bekend. De organisatie maakt binnenkort meer bekend over het unieke vaarfeest als afsluiter van het seizoen. Jaarlijks genieten duizenden mensen uit de regio van het spektakel op de Vecht met het slot aan de grachten in Maarssen-Dorp.


Brand

LOENEN > Een brand in een bouwkeet in Loenen heeft dinsdagmiddag voor flinke rookontwikkeling gezorgd. Het vuur brak uit op een bouwplaats aan de Ligtelijnweg, in de wijk Cronenburgh. De rookwolken waren in de omgeving goed te zien. De brandweer had het vuur snel onder controle en heeft de bouwkeet geventileerd. Hoe de brand is ontstaan, is onbekend.