Afbeelding
Rene Koster.

Natuurmonumenten start activiteiten in Vechtplassen

REGIO > Vanaf 1 juli kan iedereen weer deelnemen aan activiteiten en rondleidingen van Natuurmonumenten in de Vechtplassen.


De vrijwillige vaargidsen, fortengidsen en boswachters staan te trappelen om je de mooiste plekjes van de Vechtplassen te laten zien. En om samen met jou deze forten te ontdekken.

In verband met het coronavirus gaan ze dit jaar op pad met kleine groepjes. Wacht dus niet te lang met het boeken van de tickets!

Woensdag 1 juli is het startsein voor allerlei ontdekkingstochten in de Vechtplassen. Ga mee op een vaartocht door een doofhof aan petgaten, slootjes en weidse plassen in de Ankeveense Plassen of Botshol. Ontdek samen met een van de fortengidsen de geheimen van Fort Waver-Amstel, Fort Nieuwersluis, Fort bij Nigtevecht, Fort bij Abcoude of Fort Kijkuit. Of kano onder begeleiding van een boswachter over de Kortenhoefse Plassen. Het belooft een mooie zomer te worden in de Vechtplassen!

Op de Ankeveense Plassen gaan ze dit jaar iets nieuws proberen. In plaats van één lange vaartocht gaan ze twee tochten van 1 uur varen. Normaal passen er op deze boot 20 personen, maar nu gaan ze een exclusieve vaartocht maken met slechts vijf personen. Je kunt alleen, met z’n tweeën of met meer personen komen. Bovendien is het een unieke kans om eindelijk eens een exclusieve privé-vaartocht met jouw gezin of vrienden te maken!

Kijk op www.natuurmonumenten.nl/activiteitenvechtplassen2020 en boek je tickets voor de activiteiten en rondleidingen van Natuurmonumenten in de Vechtplassen.