Afbeelding

Welzijn Stichtse Vecht start langzaam weer op

Deel van activiteiten en diensten in aangepaste en beperkte vorm

STICHTSE VECHT > Ook Welzijn Stichtse Vecht start weer langzaam een deel van haar activiteiten en diensten op.


'Voor uw en onze veiligheid zijn de locaties in Maarssen, Maarssenbroek en Breukelen opnieuw ingericht om het risico op besmetting te voorkomen. Wij vinden het heel fijn dat u begrip heeft voor de aangepaste en beperkte vorm waarin wij u een aantal ontmoetingen en activiteiten gaan aanbieden. Net zoals u, zijn wij blij dat de gelegenheid er weer is. En wat we nog belangrijker vinden is uw veiligheid en die van onze medewerkers. Voor ons is het beschermen hiervan het uitgangspunt bij de dagelijkse beoordeling en afweging voor het aanbieden van activiteiten. En daar hebben wij ook uw hulp bij nodig.' aldus Welzijn Stichtse Vecht. 'Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen verzoeken wij u om tuis te blijven bij verkoudheidsklachten en andere klachten die vaak voorkomen bij COVID-19. Geen gebruik te maken van de toiletten op onze locaties en geen gebruik te maken van de garderobe op onze locaties.'


Wilt u meer informatie of heeft uw vragen? Met vragen over uw vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met uw contactpersoon of met vrijwilligerscoördinator Lionne Schnitzeler op l.schnitzeler@welzijnsv.nl. Bent u van plan om een activiteit op te starten en wilt u weten hoe u dit het beste kunt aanpakken? De opbouwwerker denkt graag met u mee. Neem telefonisch contact op via (0346) 290710 met Marijke Boot - Breukelen, Loenen e.o., Leonie de Vries - Maarssen-Dorp en Maarssenbroek en Marjolein Borlee - Buurtsportcoach en Taalhuis.

Wilt u graag op de hoogte blijven van de dienstverlening van Welzijn Stichtse Vecht? Op de website leest u altijd het laatste nieuws: www.welzijnstichtsevecht.nl. Hopelijk tot snel op een van de locaties waar u hartelijk wordt ontvangen!