Hartreanimatie

STICHTSE VECHT > Jan Willem van der Linden is teruggetreden als voorzitter en bestuurslid van de stichting Hartreanimatie Stichtse Vecht. Hij is een van de oprichters van de stichting en heeft er de eerste 5 jaar hard aan getrokken om het tot een succes te maken. Uiteraard zullen we hem met zijn enthousiasme en doorzettingskracht missen.
Maar zoals het een goed bestuurslid betaamt heeft hij zelf voor een waardig opvolger gezorgd in de persoon van Inge Petit. Zij staat aan het roer in de nieuwe fase waarin de stichting nu gekomen is. Er zijn nog twee nieuwe bestuursleden toegetreden: Alexandra van der Schaaf, zij is ook al vanaf de oprichting bij de stichting betrokken en is de contactpersoon voor reanimatiecursussen.
Arnold Crone, hij verzorgt al 2 jaar de ict en wordt nu tevens secretaris van de stichting.


Open training

MAARSSEN > VV Maarssen organiseert een Open Training voor meisjes. Deze vindt plaats op zondag 12 juli van 10.00 tot 11.30 uur op Sportpark Daalseweide. Meisjes in alle leeftijdsklassen kunnen die ochtend gratis meetrainen en op die manier spelenderwijs kennismaken met voetbal. Ook speelsters met enige ervaring zijn welkom. Voor het nieuwe seizoen is VV Maarssen vooral op zoek naar speelsters die geboren zijn in 2010 en 2011 voor de MO11; en meiden uit 2008 of 2009 voor de MO13. Meisjes die willen meedoen aan de open training van 12 juli moeten zich alleen even aanmelden via meisjes@vvmaarssen.nl. Via dat mailadres zijn ook alle vragen te stellen over het meisjesvoetbal bij VV Maarssen. Wil je direct inschrijven dan kan dat via de site: https://www.vvmaarssen.nl/inschrijven.


Hockey

MAARSSEN > Maarssense Hockey Vereniging zoekt sportieve en gezellige 45+'ers. Ben je een ervaren hockeyer of wil je voor het eerst gaan hockeyen? Dan ben je bij MHV aan het juiste adres!
We heten je van harte welkom in een van onze veteranenteams voor een combinatie van sportiviteit en gezelligheid. Er wordt op woensdagavond getraind en op zondag een wedstrijd gespeeld. Parttime deelnemen kan ook. Stuur nú een bericht naar veteranen@mhvmaarssen.nl en we beantwoorden je vragen en sturen een bericht zodat je vrijblijvend mee kan trainen deze zomer. Fijne zomer en tot snel op het veld! Meer informatie over de club via www.mhvmaarssen.nl.


Sloepensteigers

REGIO > Afgelopen week heeft de Stichting Oude Hollandse Waterlinie zes nieuwe sloepensteigers geopend. De eerste steiger – bij de brug midden in Abcoude - werd opengesteld door burgemeester Maarten Divendal van De Ronde Venen. De steigers zijn voorzien van lessenaarborden met uitleg over de vaarroutes. Die dragen kleurrijke namen als Michiel de Ruyter-route of Prins Willem III-route. De steigers liggen in Abcoude, Woerdense Verlaat, Woerden, Montfoort en Oudewater. Bij de vaarroutes horen een vaarroute-app en een vaarroutefolder. Meer informatie op https://oudehollandsewaterlinie.nl/routes.