Inbreker op toilet

BREUKELEN > Een bewoonster van een woning aan de Breukelerwaard in Breukelen stuitte afgelopen zondag 12 juli op een inbreker in haar huis. Rond 17.45 uur kwam de bewoonster thuis en hoorde in huis wat gestommel. Zij was in de veronderstelling dat het haar echtgenoot was, maar zij stuitte op een inbreker. Er ontstond een worsteling tussen de vrouw en de man. Ondertussen kwam de partner van de vrouw thuis. Samen lukte het hen de inbreker te overmeesteren en op te sluiten in het toilet totdat de politie kwam. Die laat weten: de inbreker is aangehouden. Hij is naar het ziekenhuis gebracht omdat hij een hoofdwond had opgelopen.

De vrouw hoefde niet naar het ziekenhuis maar beide bewoners zijn enorm geschrokken en aangeslagen. Zij krijgen slachtofferhulp. Uit onderzoek blijkt dat de inbreker zeer vermoedelijk al enige tijd in het huis was. Hij moet tussen 14.30 en 17.45 uur de woning zijn binnengekomen. Ten behoeve van de onderzoek zijn we op zoek naar mensen die de man in de omgeving van de Breukelerwaard hebben gezien. U kunt met ons in contact komen via 0900-8844. Reageert u liever anoniem bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000. Een uitgebreid signalement van de inbreker staat op www.varmws.nl.


Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van dinsdag: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 88, G. Worm: 78. Klasse A: Chr. Timmerman: 65. Klasse B: B. Bolderdijk: 86. Klasse D: J. Kaashoek: 72. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 66. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 86, N. Looyenga: 92, F. Roefs: 86, M. Schoon: 91, M. Schulpen: 87, H. Troost: 94. Jeugd Luchtgeweer. M. Knoet: 24, C. Pap: 67, L. Simons: 24.


Wilhelminastraat

BREUKELEN > De Woningstichting Vecht en Omstreken wil 12 levensloopbestendige appartementen bouwen op het perceel aan de Wilhelminastraat 31-35 in Breukelen. Daarvoor is een aanpassing van het bestemmingsplan nodig. In dit plan staan regels over het gebruik van grond en de gebouwen die daarop staan. Bij de voorbereiding van het bestemmingsplan is er ruimte voor inwoners om hun mening te geven. Je kunt een zienswijze indienen op de 3 ontwerpbesluiten. Daarin geef je jouw mening.

Tot en met 13 augustus kun je schriftelijk of mondeling jouw zienswijze indienen bij de gemeenteraad (onderdeel bestemmingsplan) of het college van burgemeester en wethouders (andere 2 onderdelen). Stuur jouw zienswijze op (Postbus 1212, 3600 BE Maarssen), dien jouw zienswijze in via de website van de gemeente of bel de projectleider Doré Sengers via 14 0346.


Agenda

REGIO > U kunt uw activiteiten en evenementen ook aanleveren via www.varnws.nl voor de digitale agenda en een publicatie in de krant. Ook uw nieuwstips zijn welkom via de site of redactie@varnws.nl.