Een mooi begin van de zomervakantie!
Een mooi begin van de zomervakantie!

Bijzondere Musicalweek en Theaterlessen

MAARSSEN > De zomervakantie voor de kinderen en jongeren in Stichtse Vecht is van start. Dit is op feestelijke wijze ingeluid door de Talent Academy in Maarssen.


In samenwerking met Fort Maarsseveen is er vier dagen lang in een heerlijk zonnetje met een flinke groep kinderen hard gewerkt aan een sprookjesachtige voorstelling over het meisje met het gouden haar: Rapunzel.
Met dans, zang en een sterk staaltje spel is het publiek meegenomen in een verhaal over liefde, moed, dapperheid en een hoop humor tegen het prachtige decor van Fort Maarsseveen.
En nu is het dan echt vakantie. Tot de laatste week van de zomervakantie, want dan is het weer twee dagen feest met wederom twee dagen gevuld met theater, dit keer de Masterclass Theater.
Een tweedaagse vol spel met natuurlijk ook een kleine voorstelling ter afsluiting. Dat is toch wel een erg mooie manier van de afsluiting van de zomervakantie.


En voor wie er nog niet genoeg van heeft: vanaf half september start er iets nieuws in Maarssen, een echte Theaterschool voor alle kinderen en jongeren uit Stichtse Vecht en omgeving die graag op het podium staan, alles willen leren over acteren en wel een rol willen in een bijzondere productie op Fort Maarsseveen.
Ook de Musical Academy is er weer voor alle leeftijden en daarnaast is er nog een première: het KunstAtelier voor kinderen en jongeren in Maarssen. Voor een ontdekking van de kunstenaar in jezelf en verschillende technieken, vaardigheden en stromingen in de beeldende kunsten.

Afbeelding