Krant digitaal

STICHTSE VECHT > Volgende week, donderdag 13 augustus, verschijnt VARnws alleen digitaal vanwege de zomervakantie. En de rest van het jaar is er dan weer de gewone bezorging huis aan huis in alle kernen van Stichtse Vecht. De krant op de site is gewoon een volledige uitgave met alle advertenties en familieberichten, dus u hoeft ook in de vakantie niets te missen. U kunt ook een digitaal abonnement aanvragen, dan krijgt u de krant elke donderdag via onze nieuwsbrief in de mail. Ga hiervoor naar onze homepage op www,varnws.nl en klik op: Abonneer je


Toekomst

STICHTSE VECHT > Hoe ziet Stichtse Vecht er in de toekomst volgens jou uit? Meer dan 3.400 inwoners uit alle kernen dachten mee en vulden de enquĂȘte en/of de ansichtkaart in. De winnaars van de cadeaubonnen hebben inmiddels bericht gehad.

In de zomerperiode wordt alles verwerkt. In september komen de resultaten. Je kunt de komende maanden op verschillende manieren meedenken over de toekomst van jouw leefomgeving. Zo gaan we in het najaar graag persoonlijk met je in gesprek op verschillende plaatsen in Stichtse Vecht of tijdens een bijeenkomst. Alle bijdragen helpen ons om een omgevingsvisie voor Stichtse Vecht te maken.

In de omgevingsvisie geven we met elkaar aan wat we belangrijk vinden in onze leefomgeving. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het bouwen van woningen en het versterken van winkelgebieden en infrastructuur (weg, water en spoor), maar ook over een gezonde leefomgeving, het landschap en de natuur. Kijk op www.stichtsevecht.nl/omgevingsvisie voor meer informatie en de weg naar de toekomst van Stichtse Vecht.