Zeeverkenners

BREUKELEN > Open Dag Zeeverkeners Johannes de Doper. Kom je gezellig kijken of Zeeverkenner zijn iets voor jou is? We zijn er voor jou om kennis te maken. Wanneer: zaterdag 26 september van 13.00 - 17.00 uur. Waar: De Meent 1 Breukelen, 3621 VS.


Schaken

BREUKELEN > Schaken is leerzaam, leuk en spannend! Op maandag 14 september start de nieuwe succesvolle cursus schaken weer voor leerlingen van de basisscholen. Het maximum aantal is 12 leerlingen. De workshop bestaat uit 5 lessen en wordt gegeven op de maandagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur door de ervaren schaakleraar Cees Samsom. Er wordt tijdens de les eerst een half uurtje getraind met uitleg en daarna een partijtje geschaakt. De kosten zijn slechts 8 euro voor de vijf lessen in totaal (!). U kunt uw kind opgeven door een mail te sturen met vermelding van naam en leeftijd naar overnoord@gmail.com. Het adres van het wijkcentrum Over-Noord is Vrijheidslaan 4 in Breukelen.


Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van dinsdag van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 92, G. Worm: 82. Klasse A: T. v. Egmond: 76, Chr. Timmerman: 70. Klasse B: B. Bolderdijk: 73, J. Egmond-v. Asselen: 86, A. Pelsink: 67. Klasse D: J. Kaashoek: 66, M. Kaashoek: 66. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 83, E. v. Dommelen: 75, M. v. Egmond: 56, A. v.’t Hoff: 70, N. Looyenga: 84, M. Sloeserwij: 77, P. Visser: 89. Klein Kaliber Karabijn (KKK). P. Bijma: 92, M. Schoon: 93, M. Schulpen: 91.


IJsclub Breukelen

BREUKELEN > Kom zaterdagochtend 12 september met je vriendjes naar de gratis open dag van ijsclub Breukelen op het grasveld bij het ijsclubgebouw in Breukelen, Straatweg 185A. Zoals elk jaar houden wij hier onze open dag met leuke droogtraining, schaatsspelletjes en oefeningen om ons klaar te stomen voor het 'echte werk' op de IJsbaan in Overvecht. Om de jeugd op een leuke manier te laten kennismaken met schaatsen organiseren wij deze schaatsochtend. We starten om 10.30 uur met een actieve droogschaatstraining en tussendoor limonade+wat lekkers. De ochtend duurt tot 12.00 uur. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen bij IJsclub Breukelen leren schaatsen onder leiding van enthousiaste jeugdschaatsbegeleiders. Ouders mogen zeker blijven om te kijken. Er zijn trainers aanwezig om alle vragen aan te stellen. Iedere zaterdagmiddag, vanaf 3 oktober tot half maart, gaan ongeveer 50 kinderen uit Breukelen en omstreken naar de kunstijsbaan ‘Vechtsebanen’ in Utrecht, om daar schaatsles te krijgen van 17.30 tot 18.30 uur. De kinderen worden ingedeeld in niveaugroepen.
Is de ochtend goed bevallen? Meld je dan aan voor lidmaatschap van de ijsclub. Je mag natuurlijk eerst een proefles volgen op het echte ijs in Overvecht. Andere vragen? Neem contact op met info@ijsclubbreukelen.nl.