Afscheid nemen kan per mail.
Afscheid nemen kan per mail.

Jeugdarts De Geus stopt bij consultatiebureau

MAARSSEN > Het is bijna niet voor te stellen, maar na ruim twintig jaar het vaste gezicht geweest te zijn op het consultatiebureau in Maarssen, vertrekt jeugdarts Ute de Geus.


Gelukkig gaat ze niet helemaal weg bij de GGDrU. Ze zet haar werkzaamheden vanaf september voort in Vinkeveen.
Veel ouders en jonge gezinnen in Maarssen en omgeving zijn inmiddels bekend met de goedlachse arts die iedereen voor zich wint met haar Duitse tongval, positiviteit en hart voor de jeugd in de regio. Ook al liepen afspraken wat uit, ouders begrepen het omdat ze wisten dat Ute ook voor hen alle tijd nam. En dat had resultaat. Voor ieder kind is er de aandacht die er nodig is, is een motto wat Ute de Geus echt uitdraagt.
Omdat het lastiger werd om de verschillende locaties met elkaar te combineren, heeft Ute onlangs besloten zich te richten op een vaste locatie.

Zij volgt in Vinkeveen de vertrekkende Charlotte Bruins Slot op. In Maarssen neemt de ervaren jeugdarts Renate Zekveld de bureaus van Ute over.

'Wij als collega’s willen Ute heel erg bedanken voor alle gezellige jaren, haar deskundigheid, gedrevenheid en betrokkenheid. We gaan je missen, maar gelukkig ben je niet helemaal weg. Hopelijk tot snel', aldus alle medewerkers van het consultatiebureau Maarssen.
Maar het vertrek gaat niet onopgemerkt. Want na 20 jaar is er wel een indruk gemaakt. Iedereen die nog iets kwijt wil of haar wil bedanken voor haar inzet kan mailen naar Bedank_Ute@gmail.com.. Zij zal de reacties zeker op prijs stellen.