Schietsportvereniging

LOENEN > Nog steeds hebben we geen enkele uitslag van de jeugd op de scorelijst. Duidelijk is dus wel dat zij in eerste instantie voor de gezelligheid en het sociale contact naar de vereniging komen, iets wat de schietsportvereniging helaas nog niet kan bieden.

De scores van de seniorleden van dinsdag Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 91. Klasse A: T. v. Egmond: 73, Chr. Timmerman: 59. Klasse B: B. Bolderdijk: 86, J. Egmond-v. Asselen: 76, A. Pelsink: 77. Klasse D: C. Pap: 73. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 87, L. Delput: 70, E. v. Dommelen: 73, M. v. Egmond: 66, A. v.’t Hoff: 80, P. Visser: 86. Klein Kaliber Karabijn (KKK). P. Bijma: 91, J. van ’t Hoff: 74, J. Kaashoek: 41, N. Looyenga: 97, M. Schoon: 86.


Schaken

BREUKELEN > Schaakmeester Cees Samsom start in oktober in wijkcentrum Over Noord weer met het schaken voor senioren op elke tweede en vierde dinsdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur. Ook hiervoor maken ze de ruimte van het wijkcentrum corona-proof. De deelnamekosten zijn verhoogd naar 15 euro voor het gehele schaakseizoen (ca. 15 keer). U krijgt daarvoor wel een lekker kopje thee of koffie. Wilt u meedoen? Stuur dan vóór 10 oktober een mail naar ceessamsom@online.nl want ook hier geldt 'vol is vol'.


Zwembad

ABCOUDE > Nu de bouw van Het Sporthuis Abcoude flink vordert, breekt voor de Stichting Zwembad Abcoude een nieuwe fase aan: van bouw naar exploitatie. De stichting is enorm blij dat zij hiervoor een zeer ervaren en professionele partij heeft gevonden. Rob Fokkinga, eigenaar en exploitant van het Walderveenbad in Loosdrecht zal onder de naam Calypso Sport vanaf 1 januari 2021 Het Sporthuis Abcoude exploiteren.


Kansis

BREUKELEN > Wethouder Jeroen Willem Klomps heeft als voorzitter Raad van Commissarissen van Kansis samen met directeur Thomas van Waardhuizen, een duurzame overeenkomst ondertekend met Anne Bruggink, CEO van de Straatweg Group BV.
De bestaande infrastructuur, de beschikbaarheid van arbeid en de expertise van de Kansis hebben geleid tot deze nieuwe samenwerking. De assemblage, van de bedrijven Orange Plastics, Qbig Packaging, R2S en IBC Store, wordt vanaf heden in Breukelen bij Kansis gedaan. Om dit mogelijk te maken heeft de Straatweg Group een clean-room ingericht bij Kansis. Duurzaam werk dat voorheen in het buitenland werd gedaan wordt nu uitgevoerd in Nederland. Bij een in Breukelen gevestigd regionaal werkbedrijf dat medewerkers kansen biedt op de arbeidsmarkt. Efficiëntie en effectiviteit waren niet alleen belangrijk voor het aangaan van de samenwerking.
De Straatweg Group is namelijk een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het duurzaam toepassen en gebruiken van resources. Ze probeert, samen met partners, de wereld steeds een beetje beter, gezonder, efficiënter, groener en vrolijker te maken.