Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van dinsdag van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: M. Sloeserwij: 86 Klasse A: Chr. Timmerman: 62, Klasse D: J. den Boer: 73, J. van ’t Hoff: 60, J. Kaashoek: 65, Th. Mulder: 50. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 79, E. v. Dommelen: 68, J. v. Egmond-v. Asselen: 71, A. v.’t Hoff: 77, F. Roefs: 56. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 84, B. Bolderdijk: 85, M. Kaashoek: 41. Jeugd Luchtgeweer. Magnus Knoet: 56, Sem van Kooi: 24, Lilian Simons: 24.


BVl Maarssen

MAARSSEN > Het 1e Team van BVL Nassau tapijt heeft de beker finale gewonnen ten koste van De Biezen uit Hagenstein. In een wel heel spannende wedstijd bij Padoc in Woerden gingen de Maarssense biljarters met de bekerwinst naar huis. BVL Nassau tapijt 1 werd ook nog een kampioen van de C3 seizoen 2019-2020.


Streekderby

MAARSSEN > VV Maarssen is klaar voor de streekderby volgende week tegen NiTA uit Nieuwer Ter Aa. De ploeg won met 4-1 van Victoria. Na een half uur stond het al 3-0. De treffers kwamen van Glenn Geefshuijsen, Dion Gerritse en Deen van Embricqs was twee keer het eindstation en was ook deze wedstrijd weer trefzeker. VV Maarssen kan met een lekker gevoel terugkijken op de seizoensopening en met vertrouwen toewerken naar de regiokraker tegen Nita, volgende week op Sportpark Daalseweide, aanvang 14.30 uur.


Fotowedstrijd

REGIO > U heeft nog tot en met woensdag 30 september de tijd om mee te doen aan de fotowedstrijd van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Het thema van dit jaar is ‘Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie’. Fotografeer een monument of object van de Oude Hollandse Waterlinie en maak kans op een mooie prijs. De eerste prijs bestaat uit een geldbedrag van 150 euro, de tweede prijs uit 100 euro en de derde prijs uit 50 euro. U kunt maximaal drie foto’s opsturen naar contact@ohwl.nl. Belangrijke voorwaarden zijn dat de foto is genomen binnen het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie, dat de foto niet ouder is dan twee jaar en dat de foto minimaal 1,5 MB groot is. Een onafhankelijke jury zal de foto’s beoordelen. Uiterlijk (donderdag) 15 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. De winnaars ontvangen hiervan bericht via de e-mail. De uitslag zal ook op onze website worden gepubliceerd.


Eenzaamheid

OUD-ZUILEN > Van 1 t/m 8 oktober is de Week tegen eenzaamheid. Tijdens deze week geeft (ervarings)deskundige Vera Vandervesse bij Slot Zuylen een lezing over dit actuele thema. Wat is eenzaamheid, wat doet eenzaamheid met je gezondheid en wanneer praat je over eenzaamheid? De lezing is op 6 oktober vanaf 13.00 uur. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan door voor 24 september te mailen naar vvandervesse@ziggo.nl. De lezing wordt ook opgenomen zodat je deze achteraf online kunt bekijken.