Afbeelding

Themaochtend rond rouw en verlies

Kaldenbach Uitvaartzorg staat stil bij Allerzielen

MAARSSEN > Op 2 november is het Allerzielen. Op Allerzielen worden kaarsjes gebrand en noemen we de namen van onze dierbare overledenen.


Juist in deze week willen we hen herinneren, willen we stilstaan bij hun leven, willen we stilstaan bij het afscheid van geliefden. En of het afscheid nu kort geleden heeft plaatsgevonden of dat het al jaren geleden is, het kan nog steeds pijn doen, je kunt er ook nog steeds verdriet om hebben.

Met een themaochtend 'Ze zeggen dat het over gaat' op woensdag 4 november wil Monique Kaldenbach van Kaldenbach Uitvaartzorg de tijd nemen om samen met u stil te staan bij afscheid en verlies.

Door haar werk als uitvaartbegeleider heeft ze na een uitvaart te maken met nabestaanden in diepe rouw. Ook komt ze vaak in gesprek met mensen die haar vertellen over dierbaren die langer geleden zijn overleden en waar nog veel verdriet om is. Het lijkt wel of het gemis groter lijkt, hoe langer het afscheid geleden is.

Vaak vinden mensen het lastig om te spreken over hun dierbaren. Willen anderen nog wel naar je luisteren, mag je nog wel spreken over je verdriet, over je pijn?

Juist in deze tijd waarin mensen door alle regels rond corona niet aanwezig kunnen zijn bij het afscheid van dierbaren, is het goed om stil te staan bij rouw en verlies. U bent van harte welkom op de themaochtend op woensdag 4 november om 10.00 uur in de Verrijzeniskerk in Reigerskamp in Maarssenbroek. In verband met het beperkte aantal plaatsen op de themaochtend, is het fijn als u zich aanmeldt op info@kaldenbachuitvaartzorg.nl. Kijk ook voor meer informatie op www. kaldenbachuitvaartzorg.nl. Gezien de wens rond afscheid en overlijden om zo veel mogelijk te organiseren in de omgeving waar je ook gewoond en geleefd hebt, heeft Monique Kaldenbach Uitvaartzorg in Maarssenbroek een afscheidskamer ingericht.