Comfort voor nu en later.
Comfort voor nu en later.

Comfort en een gezonde en ontspannen nachtrust

REGIO > De Gildeslapen staat garant voor een stijlvolle en functionele boxspring op maat.


Een unieke combinatie van een hoog-laagbed en een boxspring in één. Dat betekent luxe, comfort en een gezonde en ontspannen nachtrust, voor nu en in de toekomst. Al onze bedden zijn namelijk voorzien van speciale verstel- en zorgfuncties, zodat u thuis verzorgd kunt worden wanneer uw persoonlijke situatie daarom vraagt. Bij het ontwerp van ons seniorenbed zijn comfort, gemak en design samengekomen, wat resulteert in een aantal voordelen, zoals voortaan eenvoudig en moeiteloos het bed opmaken, makkelijk om te stofzuigen onder het bed, elektrisch verstelbaar voor rug, benen, hoog-laag of comfortlevel. En indien nodig tot zorgbed voor nu of later (eis thuiszorg i.v.m. strengere ARBO-wetgeving). Oftewel: laat de jaren maar komen!

Laat uw huidige bed te wensen over en heeft u moeite om uw bed op te maken? Of heeft u last van lichamelijke klachten, bijv. schouders, heupen, lende of onderrug? Als u moeite heeft in slaap te vallen dan is de Gilde boxspring uitermate geschikt. Vele tevreden klanten gingen u voor en genieten nu van een goede nachtrust en staan ontspannen weer op. Kijk voor de video met alle voorbeelden op de site www.degildeslapen.nl.

Meer weten of wilt u onze gratis brochure ontvangen? Bel of mail ons (010) 3330460 of e-mail info@degildeslapen.nl. De adviseurs van Gildeslapen komen graag vrijblijvend bij u thuis langs om u van het juiste advies te voorzien. Wilt u de showroom in Capelle a/d IJssel bezoeken? Wij halen u, geheel vrijblijvend, op en brengen u weer thuis.