Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van dinsdag bij schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG).Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 84, M. v. Egmond: 92, A. v.’t Hoff: 92, G. Worm: 84. Klasse A: E. v. Dommelen: 81, N. Looyenga: 87, Chr. Timmerman: 66.Klasse D: J. den Boer: 82, J. Kaashoek: 60, A. Kruiswijk: 60, C. Pap: 67.Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 78, F. Roefs: 60, M. Sloeserwij: 75, P. Visser: 87. Klein Kaliber Karabijn (KKK). B. Bolderdijk: 86, P. Bijma: 85, M. Schulpen: 90. Jeugd Luchtgeweer. M. Knoet: 53, S. Kooi: 30, L. Simons: 16.


Vuur en Vlam

MAARSSEN > Op zondag 8 november om 10.00 uur is er weer een 'Vuur en Vlam Viering' in de Open Hof, Kerkweg 60 in Maarssen. Het thema van deze dienst is 'Loop naar het Licht'. Medewerking aan deze dienst wordt gegeven door de Holy Heart Band uit Maarssen. De dienst is in samenwerking met ds. Corinne Groenendijk georganiseerd door een aantal gemeenteleden die samen een gespreksgroep vormen. Reserveren van een plaats voor de dienst kan via de website www.ontmoetingskerkmaarssen.nl. U kunt de dienst ook rechtstreeks via Kerk TV en Kerkradio beluisteren of later zien op kerkdienst RTV Stichtse Vecht, aanvang 16.00 uur.


Dodelijk ongeluk

WOERDEN > De vrouw die afgelopen vrijdag gewond raakte bij een fietsongeluk in Woerden is dit weekend aan haar verwondingen overleden. Het Opsporingsteam Verkeer heeft de zaak in onderzoek en wil graag mensen spreken die de twee betrokkenen al eerder hebben zien rijden. Het ongeval vond afgelopen vrijdag, iets na 13.00 uur, plaats. Het slachtoffer reed op haar fiets over de Steinhagenseweg richting Harmelen. Ter hoogte van de Cattenbroekertunnel sloeg de vrouw vermoedelijk linksaf, precies op het moment dat ze werd ingehaald door een 20-jarige man op een scooter. Bij de aanrijding die ontstond liep de vrouw ernstige verwondingen op waaraan zij later is overleden. Na het ongeval is de 20-jarige man uit De Meern aangehouden. Of hem mogelijk iets te verwijten valt wordt nog onderzocht. Hij is inmiddels weer heengezonden. De politie onderzoekt hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. Daarom wil het Opsporingsteam Verkeer graag spreken met mensen die een van beide betrokkenen al eerder hebben zien rijden, voordat het ongeluk gebeurde. Ook met mensen die het ongeluk zelf hebben zien gebeuren komt de politie graag in contact. Tot slot kunnen camerabeelden antwoord geven op belangrijke vragen. Heeft u een camera in de omgeving van dit kruispunt en staan er mogelijk belangrijke beelden op? Neem ook dan contact op met de politie. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844.


Brand

BREUKELEN > Op de A2 is woensdagmorgen een vrachtwagen in brand gevlogen tussen Breukelen en Vinkeveen. Vanwege het incident waren twee rijstroken richting Amsterdam afgesloten. De brandweer had het vuur snel onder controle. Niemand raakte gewond. De oorzaak van de brand is niet bekend.