Wijkcentrum

BREUKELEN > Als gevolg van het snel oplopend aantal besmettingen met het coronavirus heeft het bestuur van wijkcentrum Over Noord besloten voorlopig de reguliere en jubileumactiviteiten te annuleren. Het betreft: dinsdagmorgen-inloop, Repair Café, klaverjassen, schuif-es-aan, bloemschikken, simultaan-, senioren- en jeugdschaken, poëzie, jaarlijks overleg met vrijwilligers, het etentje voor vrijwilligers, het bezoek van de burgemeester ter ere van het 10-jarig bestaan, kerstlunch, etc. Het ommetje Breukelen wandelt in groepjes van maximaal 4 personen, met vertrek om de 5 minuten. Wandelen in de buitenlucht is gezond en mag vooralsnog gewoon doorgaan. 'Ziet u toch activiteiten in ons Wijkcentrum dan betreft dit bijeenkomsten van derden die onze ruimte huren. Uiteraard dienen zij zich te houden aan de anderhalve meter afstand en de andere regelgeving omtrent corona', aldus het bestuur.


In Between Café

MAARSSEN > In Between Café Maarssen, platform voor werkzoekenden, organiseert haar maandelijkse bijeenkomst op donderdagochtend 12 november in de bibliotheek aan het Harmonieplein 2 in Maarssen-Dorp. Inloop vanaf 9.00 uur, aanvang programma 9.30 uur. Sander van Nimwegen van PDZ Uitzendbureau, vestiging Utrecht Terwijde, geeft deze ochtend een introductie over zijn uitzendbureau en uitzendwerk in het algemeen. PDZ vindt het belangrijk om te verbinden. Persoonlijk contact staat daarin voorop. Door elkaar goed te leren kennen is het mogelijk vacatures te vinden die aansluiten op je wensen en die passen bij je ervaring. Maak kennis en laat je vooral informeren. Ze raden je aan om je CV mee te nemen. Aanmelden is verplicht. Kijk op www.inbetweencafe/maarssen. Ook verplicht is het dragen van een mondkapje bij binnenkomst.


Bach Pauluskerk

BREUKELEN > Op zondag 23 maart 2014 werden voor het eerst Bach Cantates ten gehore gebracht in de Pauluskerk. Het concert trok meteen veel bezoekers. Bezoekers zijn bezield geraakt door de muziek, de studenten en de sfeer. Nu is er weer een concert op zondag 8 november. Helaas met maar maximaal 30 mensen in de zaal. Zonder reserveringssysteem dus het is 'vol is vol'. Studenten en alumni van het Utrechts Conservatorium o.l.v. Heiko ter Schegget verzorgen een mooi concert. Omdat maar weinig mensen live bij het concert op zondag 8 november 15.00 uur kunnen zijn, kunt u het concert ook live (dus alleen tussen 15.00 en 16.00 uur) meemaken via https://kerkdienstgemist.nl/stations/2229-Protestantse-Wijkgemeente-Pauluskerk.


Gageldijk

MAARSSEN > Het aanbrengen van de onderlaag asfalt op de Gageldijk is naar een later moment verplaatst. Eerder stond dat voor donderdag 28 oktober gepland. Het is de aannemer afgelopen maandag niet gelukt om de voorbereidingen goed af te ronden. Het aanbrengen van de onderlaag asfalt staat nu halverwege de maand december gepland. De aanleg van het riool op de Gageldijk gaat wel gewoon verder.