Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van dinsdag van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 84, M. v, Egmond: 88, A. v.’t Hoff: 93, M. Sloeserwij: 89, G. Worm: 90. Klasse A: G. Degen: 88, E. v. Dommelen: 91, Chr. Timmerman: 73. Klasse B: A. Pelsink: 75. Klasse D: R. Boekeloo: 74, J. den Boer: 69, J. van ’t Hoff: 74, A. Kruiswijk: 27. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 90, P. Bijma: 86, M. Schoon: 88, M. Schulpen: 90.

Wegens de huidige beperkte capaciteit op de schietbanen en de Districtswedstrijd zijn er geen uitslagen voor de discipline Pistool. De Districtswedstrijd tussen Team I en Team II van Loenen eindigde in 1039 tegen 997 punten. Schietsportvereniging Loenen zit aan Oud Over 38A, Loenen, Tel (uitsl. dinsdagavond) (0294) 231033.


Sinterklaas bellen

UTRECHT > Ouders en kinderen opgelet! Dit jaar kun je Sinterklaas bellen. Via een speciaal telefoonnummer vertelt hij je de eeuwenoude legende van de gouden munten. Sint behoort vanwege zijn hoge leeftijd tot de risicogroep. Hij kan daarom helaas geen bezoek ontvangen in zijn tijdelijke huis in Museum Catharijneconvent.

Gelukkig is een telefoonlijn helemaal coronaproof. Bel (030) 3071028 en laat je meeslepen door een prachtig verhaal! Ook schoolklassen kunnen dit jaar niet op bezoek in het Huis van Sinterklaas. De goedheiligman stuurt daarom een verrassingspakket naar de groepen 1 t/m 4 van alle basisscholen in Utrecht en omgeving. Ook dit pakket draait om het verhaal van de gouden munten. Zo kunnen alle kinderen ervan genieten. Sinterklaas logeert elk jaar in Museum Catharijneconvent. Tijdens zijn verblijf staat steeds een van de legendes rond Sint-Nicolaas centraal. Op een theatrale manier worden kinderen en volwassenen meegenomen in de eeuwenoude verhalen waar de hedendaagse Sinterklaasgebruiken uit voortkomen.

De bijzondere editie van 2020 draait om de heerlijke gouden chocolademunten die rond 5 december worden gegeten. Wat hebben die eigenlijk met Sinterklaas te maken? Kijk voor meer informatie op www.huisvansinterklaasinutrecht.nl.


Bisonplein

MAARSSENBROEK > Wanneer u vragen hebt over de werkzaamheden aan het Bisonplein, kunt u terecht in het aannemersverblijf tussen de P1 parkeergarage en het politiebureau. Mocht u vragen hebben bij het begin van de werkzaamheden dan kunt u terecht in dit verblijf van 16 november tot 1 december op werkdagen tussen 8.30 - 9.00 uur. Voor vragen en/of opmerkingen na 1 december kunt u contact opnemen met de uitvoerder van Van Kessel Wegenbouw.

Uitvoerder Gert Stam is aanwezig op maandag- en vrijdagochtend tussen 8.30 en 9.00 uur in het witte aannemersverblijf en via zijn mailadres gert@vankesselwegenbouw.nl. Of met de toezichthouder van de Gemeente Stichtse Vecht, Jeroen Verhoef via info@stichtsevecht.nl.