Sorry

MAARSSEN > Een verrassing voor bewoners van de Emmaweg in Maarssen-Dorp. Onder de ruitenwissers van de geparkeerde auto’s prijkte vorige week een waarschuwing van de BOA’s wegens fout parkeren in de straat. Maar dat bleek een vergissing, zo geven de handhavers van Stichtse Vecht ruiterlijk toe.
'Oeps. Ook wij maken fouten. Op de Emmaweg in Maarssen heeft gisteren een nieuwe collega iets te enthousiast waarschuwingen uitgedeeld aan ‘foutparkeerders’. Hij heeft niet goed op de borden gelet en ook waarschuwingen uitgedeeld na het verboden te parkeren gedeelte. Excuses hiervoor en het is onze nieuwe collega nu helemaal duidelijk waar wel geparkeerd mag worden’, aldus de handhavers op Instagram.


Brand

BREUKELEN > In een woning in de Brugstraat in Breukelen heeft vorige week woensdagavond een kleine schoorsteenbrand gewoed. Het vuur was snel onder controle. Brandweerlieden hebben brandende resten uit de schoorsteen in een kist naar buiten gebracht. Met een emmer water zijn de resten vervolgens gedoofd.
De smalle straat in het centrum van Breukelen was tijdens het incident korte tijd afgesloten.


Gaslek

MAARSSENBROEK > Tijdens heiwerkzaamheden op een bouwplaats in Maarssenbroek is dinsdagmiddag een gasleiding geraakt. Het bouwterrein aan de Maarssenbroeksedijk werd door de brandweer afgesloten. Brandweerlieden hebben metingen verricht op het terrein en het incident overgedragen aan medewerkers van Stedin. Zij hebben het lek gedicht.