Afbeelding
Owner

Dag van de Ondernemer in Stichtse Vecht

Waardering voor de inzet en belang in de gemeente

STICHTSE VECHT > Voor de vijfde keer is er de Dag van de ondernemer in Stichtse Vecht.


Een dag waarbij ondernemers door de gemeente in het zonnetje worden gezet en het ondernemerschap wordt gevierd. Vanwege het coronavirus schijnt dat zonnetje anders dan anders.

Zo is er dit jaar geen netwerkbijeenkomst in Stichtse Vecht. De bijeenkomsten met vaak interessante sprekers met na afloop een hapje en drankje werden altijd goed bezocht.

Dit jaar is gekozen voor een andere aanpak. Er vallen ansichtkaarten bij de ondernemers op de deurmat. Je krijgt een stil applaus van de borden langs de kant van de weg in de gemeente. Wie zou jij zelf in het zonnetje willen zetten? Welke ondernemer in je netwerk verdient een hart onder de riem of een schouderklopje? Stuur een van de kaarten. Geef het compliment door. Wedden dat het werkt?

De ansichtkaarten zijn ook te downloaden en digitaal te versturen. De gemeente Stichtse Vecht kan niet zonder haar ondernemers.
'Jullie zijn het kloppende hart van de gemeente en zorgen voor energie en daadkracht. Als gemeente willen we ondernemers steunen door de volgende oproep te doen aan alle inwoners en ondernemers van Stichtse Vecht: wees loyaal en koop, eet en drink lokaal!', aldus wethouder Maarten van Dijk van Economische Zaken, die via bedrijfsbezoeken regelmatig kennismaakt met actieve ondernemers in Stichtse Vecht.
'Samen met de Ondernemersvereniging Stichtse Vecht en het ZZP-platform Stichtse Vecht zetten we ondernemers in het zonnetje op de Dag van de Ondernemer. Ben jij nog geen lid van een van deze verenigingen? Neem een kijkje op hun websites en neem contact met ze op. Het is belangrijk dat bedrijven en ondernemers samen optrekken en als gemeente zijn we blij me een stevige overlegpartner,' aldus wethouder van Dijk.