Schietsportvereniging

LOENEN > Op dinsdag 17 november schoot het eerste Team, bestaande uit M. v. Egmond, A. van ’t Hoff, P. van Dommelen en N. Looyenga, wegens coronamaatregelen op de eigen schietbanen in Loenen, de officiële uitwedstrijd tegen Team 1 van S.V. de Vrijheid uit Bussum. Later op de avond werd de score van de tegenstander bekend, en bleek Loenen deze Districtswedstrijd gewonnen te hebben met 995 tegen 1053 punten. De overige uitslagen van deze oefenavond luiden als volgt: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 90, M. v, Egmond: 89, A. v.’t Hoff: 95. Klasse A: N. Looyenga: 88, Chr. Timmerman: 72. Klasse D: J. den Boer: 76, K. den Hertog: 60, J. van ’t Hoff: 75, A. Kruiswijk: 60. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 72, E. v. Dommelen: 78, P. Visser: 86. Klein Kaliber Karabijn (KKK). P. Bijma: 89, M. Schoon: 92, M. Schulpen: 92, M. Sloeserwij: 95. Jeugd Luchtgeweer. S. van Kooi: 23.


Historisch Centrum

BREUKELEN > Vanaf maandag 23 november zijn de studiezalen van het Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen in Breukelen en Weesp weer op afspraak te bezoeken volgens reguliere openingstijden. 'Wij hanteren de coronamaatregelen en vragen je tijdens bezoek een mondkapje te dragen. Een afspraak maken kan via onze site', aldus het Historisch Centrum aan de Schepersweg in Breukelen. Kijk op www.rhcvechtenvenen.nl.


Enquête sport

STICHTSE VECHT > Hoe actief zijn de inwoners van Stichtse Vecht? Bewegen zij graag buiten? Hoe staan de verenigingen ervoor? Het antwoord op deze vragen gebruikt de gemeente om een sport- en beweegnota te maken. Daarom vragen ze jou om mee te denken en een enquête in te vullen. Ook als je minder actief bent. Door jouw inbreng komt straks de nieuwe sport- en beweegnota ‘Stichtse Vecht in beweging!’ tot stand. Doe mee aan de enquête over bewegen in Stichtse Vecht op de site van Sportpunt Stichtse Vecht; dat duurt ongeveer 5 minuten en kan tot 9 december. Team Sportservice en de lokale buurtsportcoaches doen daarnaast ook onderzoek naar de deelname aan sport en de behoeften van mensen met een beperking. Meedoen aan de enquête over aangepast sporten kan tot 18 december.


Atletiek

LEIDSCHE RIJN > Vanaf donderdag 26 november gaan ze trainen op de atletiekbaan in Leidsche Rijn. Dan start atletiekvereniging U-Track met atletiektrainingen voor volwassenen. Alle onderdelen van de atletiek komen aan bod: werpen, springen, sprinten. Geschikt voor iedereen; man/vrouw, beginner/gevorderde, masters vanaf 35+/jongere volwassenen, recreatief/fanatiek! Ze houden zich aan de geldende coronamaatregelen. Zie www.U-Track.nl. De trainingen vinden iedere donderdag plaats van 19.00 tot 20.00 uur. Atletiekbaan Amaliapark ligt naast het Leidsche Rijn College aan de Maartvlinder in Utrecht. Ze starten met 4 proeflessen, daarna kun je lid worden van U-Track of deze winter meedoen via een strippenkaart. Aanmelden is wel verplicht (een van de coronamaatregelen) en kan op verenigingsmanager@U-Track.nl.