Taxatie door ervaren taxateurs.
Taxatie door ervaren taxateurs.

De sieraden-taxatiedagen dicht bij huis

REGIO > Vanaf december worden er in de regio weer taxatiedagen georganiseerd.


Iedereen kan hier terecht om de waarde van oude sieraden, horloges, muntencollecties en zilverwerk te laten bepalen.

Sieraden laten taxeren is een leuk en leerzaam uitje voor de bezoekers. Er wordt uitleg gegeven over de goudtoets (een eeuwenoude methode om het gehalte van goud te bepalen) en toegelicht wat de waarde bepaalt van een sieraad of object.

De taxatiedagen is een initiatief van Oud Goud Inkoop. Oud Goud Inkoop taxeert en koopt waardevolle objecten en sieraden. De taxaties worden uitgevoerd door twee taxateurs uit de regio, die veel ervaring hebben op het gebied van sieraden, horloges, munten en zelfs oude kronen. De taxatiedagen vinden plaats in alle dorpskernen van de Ronde Venen en Stichtse Vecht e.o. en zijn gratis. Na 4 weken zijn alle dorpskernen bezocht en begint de ronde door de regio opnieuw.

De kracht van Oud Goud Inkoop is dat wij transparant te werk gaan en hoge prijzen bieden voor sieraden. Op de site www.oud-goud-inkoop.nl worden dagelijks de dagprijzen van oud goud bijgewerkt.

Een taxatie neemt maar weinig tijd in beslag en kan aardig geld opleveren, zeker met de hoge goudprijzen van tegenwoordig. En natuurlijk werken wij veilig en coronaproof. Kijk voor meer informatie op www.oud-goud-inkoop.nl/taxatie-dagen waar en wanneer wij bij u in de buurt zijn.

Oud Goud Inkoop kan ook aan huis komen voor een gratis taxatie, bel met Sander op 06-11132999.

Graag tot ziens bij de taxatiedagen!