Bouwprojecten

STICHTSE VECHT > De gemeente Stichtse Vecht is bezig om de informatie over de belangrijkste (nieuw)bouwprojecten op de website te verbeteren.

Dit zijn projecten waarmee ze de bouw van nieuwe woningen mogelijk maken, bedrijfsruimten realiseren of de openbare ruimte opnieuw inrichten. Zo kunnen inwoners en overige geïnteresseerden makkelijk vinden wat zo’n project precies inhoudt, wat de ontwikkelingen zijn en hoe er meegedacht kan worden. Voor een aantal projecten is er een nieuwe pagina op de website van de gemeente: Woningbouwontwikkeling Haarrijnweg in Maarssenbroek, Rioleringswerkzaamheden Herenweg/Gageldijk in Maarsseveen, Woningbouw in Haagstede in Maarssenbroek, de nieuwe woonwijk Zogwetering in Maarssen-Dorp.

En er zijn ook Bouwprojecten op andere websites: Opknappen BISON Shopping Center en de openbare ruimte er omheen in Maarssenbroek. Nieuwbouw school en bouw woningen in Daalsehoek in Maarssen-Dorp, Een nieuwe impuls voor de sportparken Daalseweide en Zuilen/Elinkwijk en omgeving en herontwikkeling Harmonieplein in Maarssen-Dorp.


Aanrandingen

WOERDEN > De rechtbank heeft een 36-jarige man uit Nieuwerbrug aan den Rijn veroordeeld tot een celstraf van 4 maanden, waarvan 2 maanden voorwaardelijk. De man randde in 2018 vier verschillende vrouwen aan. Alle vier de aanrandingen vonden 's nachts plaats in Woerden. Een van de slachtoffers fietste op 13 mei 2018 door het centrum van Woerden. Op een gegeven moment wordt zij aangesproken door de bestuurder van een BMW. De man vraagt haar de weg naar de Jan Steenstraat. Terwijl de vrouw haar telefoon pakt om de route te zoeken, keert de man zijn auto zodat hij met de bestuurderskant naast haar komt te staan. Nadat het slachtoffer de route een paar keer heeft uitgelegd, grijpt de verdachte haar ineens bij haar kruis en rijdt hij weer weg.


Openingstijden

STICHTSE VECHT > Tijdens de bijzondere dagen in december zijn de openingstijden van het gemeentekantoor aangepast. Donderdag 24 december is het gemeentekantoor vanaf 16.00 uur gesloten, vrijdag 25 december is het gemeentekantoor de hele dag gesloten, donderdag 31 december oudejaarsdag is het gemeentekantoor vanaf 16.00 uur gesloten, vrijdag 1 januari nieuwjaarsdag is het gemeentekantoor de hele dag gesloten. Let op! Het is niet mogelijk om buiten de aangepaste openingstijden een afspraak in te plannen.


Vrijwilligers

STICHTSE VECHT > Wilt u vrijwilliger worden bij Welzijn Stichtse Vecht? Kijk op de site of er een leuke, passende functie voor u bij staat. Ook kunt u kijken of de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht interessante vacatures voor u heeft. De Vrijwilligerscentrale is onderdeel van Welzijn Stichtse Vecht en heeft een eigen website met vacaturebank voor vrijwilligersfuncties in de gemeente Stichtse Vecht.