Rijbewijs kwijt

REGIO > De politie heeft na afloop van een car-meeting dit weekend op de Isotopenweg op Lage Weide drie rijbewijzen afgepakt. De politie volgde de stoet auto’s na afloop en zag dat drie deelnemers vol gas gaven op de A2 en A12. ‘Sommigen vonden het stoer om 200km+ te rijden A2-A12. Drie rijbewijzen ingevorderd’, zo laat de politie Vleuten-De Meern weten op twitter.


Brand

BREUKELEN > Een bewoner van een flat aan de Schepersweg in Breukelen heeft vrijdagmiddag de brandweer ingeschakeld nadat er uit een ventilator in zijn woning rook kwam. Bij aankomst van de brandweer was de rook verdwenen, maar werd er nog wel een brandgeur geroken. Brandweerlieden hebben in de betreffende woning onderzoek gedaan. Ook zijn meerdere meterkasten en het dak van de flat gecontroleerd. De oorzaak van de rookontwikkeling is uiteindelijk niet achterhaald.


Brandweer

ABCOUDE > Het onderzoek naar een nieuwe plek voor de brandweerkazerne in Abcoude is afgerond. De huidige kazerne aan het Brandweerplein voldoet niet meer aan de eisen. De nieuwe locatie is aan de Burgemeester des Tombesweg, op de zogenaamde Bon-gronden. De komende tijd wordt het plan uitgewerkt.


Krant tijdens Kerst

STICHTSE VECHT > In de kerstvakantie komt VARnws ook gewoon uit als papieren krant, maar wel op de woensdag. Dus dan op woensdag 23 december en 30 december. Hou er rekening mee bij het insturen van kopij en advertenties. Uiteraard is het actuele nieuws ook elke dag op www.varnws.nl, facebook, twitter en Instagram te zien. Inleveren van artikelen kan via de site www.varnws.nl of redactie@varnws.nl. Evenementen en activiteiten kan iedereen zelf gratis in de agenda zetten via de site.