Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagen van schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG).Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 86, A. v.’t Hoff: 96, M. Sloeserwij: 87, G. Worm: 88. Klasse A: E. v. Dommelen: 90, Chr. Timmerman: 70. Klasse D: J. den Boer: 87, K. den Hertog: 70, J. van ’t Hoff: 82, A. Kruiswijk: 56. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 85, M. Schulpen: 88. Jeugd Luchtgeweer. M. Knoet: 38, S. van Kooi: 39, L. Simons: 31. De Districtswedstrijd tussen Team 2 van S.V. Loenen en Team 4 van S.V. Bonanza werd door Loenen gewonnen met 1006 tegen 952 punten, De schietsportvereniging heeft elke dinsdagavond een clubavond in het gebouw aan de Oud Over 38A, Loenen. Tel (uitsl. dinsdagavond) (0294) 231033.


Oliebollen

MAARSSENBROEK > Ook dit jaar kunt u weer heerlijke oliebollen en appelbeignets bestellen bij De Ark. Dit jaar maken ze gebruik van het drive-in principe. Dit houdt in dat er twee tenten komen op het plein voor De Ark. De parkeerplaatsen aan de weg zullen dan de drive-in locatie zijn waar u met de auto de oliebollen kunt ophalen. Voor de mensen die met de fiets of lopend komen zal er aan de andere kant van de tent op het plein een loket komen waar u de oliebollen kunt ophalen. De oliebollen kunt u bestellen op www.ark-acties.nl, via www.arkbollen.nl en via de website van De Ark. In alle drie de gevallen komt u op dezelfde website uit. En ook hier verandert er iets. Er is namelijk een nieuwe website en u moet vooraf betalen. Zij hebben hier bewust voor gekozen omdat zij in verband met covid-19 het contactmoment met u als klant zo kort mogelijk willen maken. Dit houdt in dat zij alleen op bestelling werken. De website zal online zijn vanaf maandag 14 december. Daarnaast werken zij met tijdslots om de drukte te verspreiden over de dag. Zij zijn geopend op donderdag 31 december van 9.00 tot 13.00 uur. Bent u niet in staat om via de website te bestellen dan kunt u ook telefonisch bestellen door te bellen naar 06-18452249 of (0346) 569548 (Christiaan en fam. Roetman). Voor oudere mensen of mensen die slecht ter been zijn is er een mogelijkheid dat zij de oliebollen bezorgen. U kunt dan betalen met contant geld of met pin.


Vechtstreekmuseum

MAARSSEN > Het museum is voorlopig gesloten. Dit in verband met de recente lockdown-maatregelen van de overheid. Omdat het museum altijd al in januari en februari gesloten is, staat de heropening van het museum nu op zaterdag 27 februari 2021 gepland.


Corona

STICHTSE VECHT > Deze week heeft de regering de lockdown aangekondigd om het coronavirus de kop in te drukken. Het is bij het samenstellen van deze krant nog niet precies bekend wat de gevolgen zijn. Ook hebben veel organisaties nog niet de kans gekregen om te reageren. Dus alle activiteiten in deze krant zijn onder voorbehoud en check bij de organisatie of alles wel doorgaat en of er aanvullende maatregelen zijn genomen.