Kinderen uit de hele wijk kunnen zich aanmelden.
Kinderen uit de hele wijk kunnen zich aanmelden.

Leuke naschoolse activiteiten voor kinderen

LEIDSCHE RIJN > In de laatste week van januari kunnen kinderen uit de wijk weer meedoen met een aantal leuke én nieuwe naschoolse activiteiten op zowel Brede School De Klimroos als Brede School Het Zand.


Voor alle leeftijdsgroepen tussen 4 en 12 jaar is er een aanbod. Zo zijn er op Brede School Het Zand muziekcursussen (groep 1 t/m 7) op de maandag, graffity/streetart (8+) en kleutersport op de dinsdag en tennis (8+) op de donderdag. Op Brede School De Klimroos kan er meegedaan worden aan een toneelcursus (groep 5 t/m 8) en een sportactiviteit (groep 1 en 2) op dinsdag en kan er gedanst worden op vrijdag door groep 2 t/m 4 bij schrijfdans. Door de samenwerking met SportUtrecht kunnen kinderen op woensdag bij Handbalvereniging Leidsche Rijn en Judovereniging Mackaay 5 lessen meetrainen met handbal (9 en 10 jaar) en judo (5 t/m 12 jaar). De activiteiten zijn voor verschillende leeftijdsgroepen en starten in de week van 25 januari. Ook zijn er al cursussen vanaf 5 euro te volgen. Informatie over activiteiten op Brede School Het Zand is te vinden op: https://bredeschoolutrecht.nl/het-zand/activiteiten.
Inschrijven voor de activiteiten vanuit Brede School De Klimroos kan via de link: https://bredeschoolutrecht.nl/klimroos/activiteiten. De Brede Scholen Het Zand en De Klimroos en haar partners verzorgen drie keer per jaar een naschools aanbod dat open staat voor alle kinderen in de wijk.

Verdere informatie bij de bredeschoolcoördinator: h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl of info@bredeschooldeklimroos.nl.