Culinaire hoogstandjes op bestelling.
Culinaire hoogstandjes op bestelling.

Negen kaarsjes voor restaurant Balijepark

DE MEERN > Het is feest bij restaurant Balijepark in De Meern. Op 15 februari bestaat het restaurant aan de Augustusweg negen jaar.


Eigenaar en chef-kok Julien van Stokkem is vastbesloten er een feestelijke maand van te maken. ‘We willen onze gasten bedanken voor het afgelopen jaar!' Sinds 2012 genieten ieder jaar veel gasten van de culinaire hoogstandjes met pure ingrediënten uit het seizoen ‘We zijn trots dat culinaire genieters ons al zolang weten te vinden', vertelt Van Stokkem met een glimlach. ‘Onze verjaardag vieren we graag uitgebreid, maar dat is dit jaar lastig. Natuurlijk komen we wel met een feestelijke aanbieding.' Ondanks dat het restaurant het afgelopen jaar voornamelijk gesloten was, stonden de gerechten van Balijepark toch bij veel mensen op tafel. Van Stokkem: ‘We bereiden sinds de eerste lockdown thuisgerechten en die worden met enthousiasme besteld. Daar zijn we onze gasten bijzonder dankbaar voor!'
Voordat het restaurant halverwege februari zijn verjaardags-aanbieding presenteert, vieren ze eerst Valentijnsdag. Het team van Balijepark stelt alles in het werk om liefdeskoppels een romantische en culinaire avond te bezorgen. Van Stokkem heeft een speciaal Valentijnsdiner samengesteld, met vijf hartverwarmende gerechten. ‘Het hoogtepunt is een dessert to share, waarvan de bereidingswijze wordt gepresenteerd op een geheime liefdeslocatie op onze website', aldus de chef-kok. Het Valentijnsdiner kan in het weekend van 12, 13 en 14 februari worden afgehaald of, tegen een kleine vergoeding, worden thuisbezorgd. Tijdens het Valentijnsweekend bezorgt restaurant Balijepark ook in Maarssen en Breukelen. Bestellen op www.balijepark.nl.