Afhalen bij lokale ondernemers mogelijk

Winkeliers en ondernemingen blijven de klanten van dienst zijn

STICHTSE VECHT > De lokale middenstand heeft iets meer ruimte gekregen, nu klanten ook de bestelde producten mogen afhalen bij de vestiging of winkel.


Wel met allerlei regels, maar het is toch een vooruitgang, ook omdat er meer contact is tussen klant en winkel. Je spreekt elkaar toch weer even. Natuurlijk kort en geen lange rijen voor de winkel, maar ondernemen is ook gunnen en contact is essentieel. Veel winkeliers in Stichtse Vecht. Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn en Harmelen waren al druk met bestellingen via een webshop en bellen. Nu met click & collect komt er een extra mogelijkheid bij en kun je de lokale winkelier nog meer steunen, zoals de Marskramer aan de Kerkbrink in Breukelen met zijn nieuwe site vol met huishoudelijke artikelen en speelgoed.

En in Harmelen is slijterij Tjokko aan de Kerkweg het adres voor wie wil genieten met 300 soorten speciaal bier, vers gebrande noten, diverse notenmixen en bonbons van Albèrt. Tevens diverse soorten kazen en lekkernijen voor bij de (thuis-)borrel.
Kok Optiek is ook zo'n voorbeeld van een middenstander, die in kansen denkt. De specialist in oogzorg aan de Kerkbrink in Breukelen is open op afspraak.

ASD-Intec aan de Damzigt in De Meern blijft ook gewoon zijn klanten van dienst zijn binnen de coronaregels. ASD-Intec heeft een een volledig ingerichte werkplaats voor inbouwwerkzaamheden in de automotive. Tevens zijn Zij actief met de inbouw van 360 camera’s voor uw werkmaterieel en bedrijfswagens.
En zo zijn er veel voorbeelden van actieve winkeliers, die er alles aan doen om de klanten van dienst te zijn, zie ook de advertentie elders in deze krant. En koop gewoon lokaal, betrouwbaar en gemakkelijk.

Lokale aankopen, zoals ook de gemeente Stichtse Vecht uitdraagt, zorgen voor een gezonde middenstand en dat is goed voor de noodzakelijke leefbaarheid in het centrum.