Kwakelbrug

WOERDEN > De werkzaamheden aan de Kwakelbrug worden hervat. De aannemer is weer aan de slag. Dit betekent dat de brug volgende week dinsdag 23 februari om 17.00 uur weer opengesteld wordt voor alle verkeer. De omleidingsborden worden hierop aangepast.


Welkom

LEIDSCHE RIJN > Er komt weer een gratis online cursus Welkom in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern in maart, april en mei. Voor en met (nieuwe) buren die onze wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern (beter) willen leren kennen. Ook voor iedereen die hier z’n draai al aardig heeft gevonden. En voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er nog meer te weten valt. Allemaal: van harte welkom! Voor alle leeftijden.
Deze cursus is steeds actueel en gemaakt samen met onze (nieuwe) buren, voor en met iedereen. Mogelijk gemaakt met geld van het Initiatievenfonds Gemeente Utrecht en van Stichting Steiger.
Proefles in het Nederlands op donderdag 4 maart, proefles in het Engels op donderdag 25 februari. Proefles start om 19.00 uur, inloggen vanaf 18.45 uur. Omdat we voor de online lessen het programma Adobe Connect gebruiken, dat je misschien nog niet kent. Dus weet wel: vooraf instellen van je computer of laptop is nodig. Dan gaan we allemaal samen meteen goed van start. Kijk voor meer informatie op

www.varnws.nl bij Vrije Tijd


Speeddate

LAGE WEIDE > Op maandag 15 maart 2021 (13.45–14.15 uur) verzorgt Parkmanagement Lage Weide een digitale speeddate met Sharon Dijksma, de nieuwe burgemeester van Utrecht. Tijdens een online meeting van 30 minuten kunt u kennismaken en uw vragen aan de burgemeester stellen. Hoe denkt de burgemeester over Lage Weide? En hoe kijkt zij aan tegen thema’s als regeldruk, Lage Weide als Logistieke Hotspot en veilig ondernemen? De antwoorden op deze en alle andere vragen krijgt u in deze speciale online meeting. Wij nodigen alle ondernemers op Lage Weide van harte uit om als gast deel te nemen aan de speeddate, maar vanwege de beschikbare tijd kunnen slechts 10 ondernemers als actieve vragenstellers meedoen aan de interactieve sessie. Meld u daarom nu direct aan via daanvanhaarlem@lageweide.nl, dan ontvangt u een link naar de online meeting. Wilt u zichzelf graag voorstellen en/of heeft u een vraag aan de burgemeester? Vermeld dit dan bij uw aanmelding.


Bisonspoor

MAARSSENBROEK > Op het Bisonplein is het momenteel stil omdat eerst de regen en daarna de sneeuw het werk hebben stilgelegd. Onder de sneeuw is het grondwerk afgerond en zijn de eerste stenen gelegd. Bomen zijn geplant en de eerste zitbanken zijn zichtbaar. De werkzaamheden gaan weer verder wanneer de sneeuw en vorst zijn verdwenen.