Hotel Flora Batava.
Hotel Flora Batava. Flora Batava

Hotel Flora Batava opent dit voorjaar zijn deuren

NIEUWERSLUIS > Na een grondige renovatie verwelkomt Hotel Flora Batava dit voorjaar zijn eerste gasten.


Het boutique hotel opent de deuren op buitenplaats De Vijverhof in Nieuwersluis, aan de rand van Breukelen aan de Straatweg. Romantisch ertussenuit met z'n tweetjes, toe aan een staycation of iets te vieren met vrienden? In de charmante villa aan rivier de Vecht komt de traditie van gastvrijheid opnieuw tot leven.

Het 155 jaar oude rijksmonument biedt plaats aan 45 kamers en suites, restaurant Bloei, twee vergaderzalen en wordt omringd door een grote tuin met terras én theehuis aan het water.

Hoteleigenaar Inge van de Ven speelde al jarenlang met het idee om de oude, vervallen buitenplaats in ere te herstellen en een hotelfunctie te geven. In 2019 ging de renovatie van start met de botanische historie van de buitenplaats als vertrekpunt. Dit thema is dan ook doorgevoerd in de hele villa: van de menukaart van restaurant Bloei tot het hotellogo en interieurdetails. De stijlvolle kamers variëren van intiem tot luxe.

Met zes kamertypes is er altijd een verblijf dat aansluit bij je wensen: cosy, comfort, superior, junior suite, een suite óf junior suite split level. Alle kamers zijn voorzien van grote ramen. Sommige kamers hebben originele balkenplafonds of ornamenten, andere hebben openslaande deuren naar de tuin of een Frans balkon met een uniek uitzicht op de tuin, patio of de Vecht. In restaurant Bloei kunnen gasten aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt, luxe lunch, high tea of smaakvol diner. Lees meer

op www.varnws.nl bij Ondernemend