Pastoor Martin Los viert 30-jarig jubileum.
Pastoor Martin Los viert 30-jarig jubileum.

Jubileum pastoor Martin Los in de Mariakerk

DE MEERN > Op 9 maart 2021 is het 30 jaar geleden dat pastoor Martin Los in de Mariakerk De Meern, door Kardinaal Simonis tot priester werd gewijd.


Dit jubileum wordt op zondag 14 maart gevierd met een Eucharistieviering om 10.00 uur in de Mariakerk, Pastoor Boelenslaan 11, 3454 AB De Meern. Helaas kunnen er door de coronasituatie ook dan slechts 30 mensen in de kerk bij de besloten viering aanwezig zijn. De Eucharistieviering duurt ruim een 1 uur vanwege het feestelijke karakter daarvan. De Parochie Supportgroep, onder leiding van Zr. LĂșcia Schnekemberg, heeft echter gemeend dat naast de streaming via Kerkdienstgemist.nl er ook via beeldbellen met Zoom, en een video-wall, toch meer mensen in de kerk virtueel 'aanwezig' kunnen zijn die dag. In totaal kunnen 500 personen deelnemen aan deze unieke viering. Uw gezicht is niet online zichtbaar maar uitsluitend voor de aanwezigen in de kerk. U heeft daarvoor een telefoon, computer of tablet nodig met camera. Uw gezicht is dan tijdens de mis zichtbaar op een video-wall in de kerk.

Wilt u via beeldbellen aanwezig zijn of heeft u vragen? Stuurt u dan een mail aan zuster LĂșcia via: zuster.lucia@gmail.com. U kunt haar ook een berichtje via WhatsApp sturen: 06-22097236. Enkele dagen voor 14 maart wordt het linkje aan u verzonden.

Kijk ook op www.lichtvanchristus.nl/actualiteiten/30-jarig-priesterfeest-pastoor-los. Een bijzonder verhaal dat hoort bij een bijzondere persoon: Pastoor Martin Los.

Meer op www.varnws.nl met een video uit het programma Kruispunt.