Opening door de eigenaren van Verloskundigenpraktijk de Vecht.
Opening door de eigenaren van Verloskundigenpraktijk de Vecht. S.D.van Dijk

Verloskundigenpraktijk
De Vecht is verhuisd

MAARSSEN > Verloskundigenpraktijk De Vecht is verhuisd.


De praktijk zit nu in het voormalige postkantoor aan de Julianaweg in Maarssen-Dorp. Met de verhuizing naar de nieuwe locatie is voorzien in moderne spreekkamers, een comfortabele wachtruimte en een grote multifunctionele ruimte. Hiermee is de praktijk weer toekomstbestendig en kan het al haar vormen van zorg op de beste manier aanbieden. De samenwerkingen met kraamzorgorganisaties, de Kraamvogel en Vecht en Venen, is hierbij een mooie aanvulling voor de regio. Tevens is de praktijk gevestigd op de begane grond. Dit draagt bij aan de toegankelijkheid voor iedereen. Vanuit oprechte interesse en betrokkenheid bij cliënten, zet Verloskundigenpraktijk de Vecht haar professionaliteit en passie in. Zo zorgen zij dat cliënten zich veilig en prettig voelen. Met elkaar zorgen zij dat cliënten met vertrouwen de bevalling in gaan en met een goed gevoel terugkijken op de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Hopelijk draagt de ontvangst op de nieuwe locatie hier aan bij.
Na 17 jaar aan de Harmonieweg in Maarssen-Dorp hopen zij op de nieuwe locatie aan de Julianaweg weer jaren vooruit te kunnen met het bieden van verloskundige zorg in de regio.
'Wij werken in een breed gebied rondom de rivier de Vecht in de gemeente Stichtse Vecht met als dorpskernen: Maarssen(broek), Breukelen, Loenen, Nieuwersluis, Loenersloot, Nieuwer Ter Aa, Tienhoven, Oud-Zuilen, Kockengen en Vreeland', aldus het team, dat erg blij is met de nieuwe locatie. Verloskundigenpraktijk de Vecht, Julianaweg 23, 3603 AP Maarssen. Kijk voor alle informatie op www.vkpdevecht.nl.