Een warm welkom in de sfeervolle logeerkamers.
Een warm welkom in de sfeervolle logeerkamers.

Alvast even kijken bij het Logeerhuis Bredius

WOERDEN > Voorafgaand aan de officiële opening kan iedereen die dat wil het Logeerhuis Bredius alvast komen bekijken.


De vrijwilligers in het Logeerhuis heten bezoekers (op afspraak) graag welkom! De speciale kijkdagen zijn maandagmiddag 22 maart van 13.00 tot 17.00 uur , dinsdagmiddag 23 maart van 13.00 tot 17.00 uur, woensdagochtend 24 maart van 9.30 - 12.00 uur, donderdag 25 maart van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur en vrijdagochtend van 9.30 - 12.00 uur.
Logeerhuis Bredius richt zich op mantelzorgers en de mensen voor wie zij zorgen. Mantelzorgers kunnen er hun dierbare voor korte tijd als logé onderbrengen. Zelf krijgt de vaak stevig belaste mantelzorger dan even tijd voor iets anders. Het Logeerhuis verwacht tijdens de kijkdagen niet alleen mensen die het Logeerhuis mogelijk in de toekomst willen gebruiken. Ook potentiële vrijwilligers en andere nieuwsgierigen zijn na afspraak van harte welkom! Het Logeerhuis Bredius is nu volledig ingericht en de vrijwilligers staan in de startblokken om hun logés een mooie tijd te bezorgen.
Een afspraak maken voor een kijkbezoekje bij het Logeerhuis gaat op dezelfde manier als bij winkels. Via de website www.logeerhuisbredius.nl kan gekeken worden welke tijden beschikbaar zijn. Via info@logeerhuisbredius.nl of telefonisch via (0348) 591010 kunnen geïnteresseerden aangeven welk half uur zij op bezoek willen komen. Per half uur worden er maximaal 2 groepjes van 2 personen (die bij elkaar horen) ontvangen, zodat er voldoende afstand bewaard kan worden tijdens een rondleiding.