Afbeelding

De nieuwste MINI in topvorm, bezoek showroom Ekris MINI

MINI bereikt een nieuw niveau van volwassenheid

BREUKELEN > Met de nieuwe MINI heeft het merk een nieuw niveau van volwassenheid bereikt.


Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de fun factor weg is. Wel wil het zeggen dat MINI vanaf nu uitzonderlijker dan ooit is op het gebied van product design, premium kwaliteit en techniek. Een unieke auto, die gezien mag worden, maar ook alles heeft wat je verwacht van een topmerk.

Als je de nieuwe MINI koopt, dan moet dat natuurlijk ook vanaf de buitenkant te zien zijn. Eerlijk is eerlijk, in een nieuwe auto wil iedereen toch wel gezien worden? De nieuwe MINI wordt meer dan ooit gedomineerd door ronde koplampen, een vergrote zeshoekige bumper en sidescuttles voorzien van LED-technologie. Wat ons betreft is het exterieur moderner, frisser en eleganter.
Een geheel nieuw interieur sluit volledig aan bij het exterieur; een helder design met hoogwaardige afwerking, een nieuw 8,8 inch touchscreen en optionele ambient lighting zorgt ervoor dat het interieur nog beter tot zijn recht komt.
Waar je ‘m ook voor nodig hebt, de MINI is van alle markten thuis: Duurzaam, sportief, praktisch en natuurlijk een hoop fun! Een auto voor deze tijd.

Kom je langs om de nieuwe MINI te bekijken? Vanaf 17 april is de nieuwe MINI 3-deurs, 5-deurs, Electric of Cabrio te bewonderen bij ons in de showroom in Breukelen. Het professionele team van Ekris MINI staat klaar voor de juiste keuze en advies. En natuurlijk kun je een proefrit maken in de nieuwste MINI.

Ekris MINI, De Corridor 23, 3621 ZA Breukelen. Kijk ook op https://www.ekris.nl/mini/ voor de modellen en meer informatie.