Afbeelding

De Take Away Wandeling van WijnSpijs

Steun en proef bij de lokale horeca in Maarssen

MAARSSEN > De horeca in Maarssen-Dorp doet er alles aan om overeind te blijven in deze ongekende tijden en ook de binding met de klanten te behouden.


Afhalen en bezorgen is de laatste maanden al aardig ingeburgerd bij de vele toprestaurants in Maarssen, maar nu is er ook weer iets nieuws. Dit weekend is de eerste editie in Maarssen de Take Away Wandeling van WijnSpijs. Bewegen en genieten van de heerlijke gerechten, het kan dus.

De haltes staan bij de The Riverside aan de Vecht (voormalig Geesberge), ALEX, Le Brasseur, CoVino & Restaurant Auguste aan de Straatweg. Een leuk rondje door het prachtige dorp aan de Vecht. En dat belooft genieten, gezien de uitstekende reputatie van de horecazaken.

Maar er zijn wel wat regels en voorwaarden: koop je tickets via wijnspijs.nl/takeaway. De organisatie hoopt op veel bezoekers, uiteraard alles volgens de RIVM-richtlijnen. Een groot deel van de opbrengst gaat naar de deelnemende restaurants. Je loopt de route langs de restaurants in Maarssen-Dorp in je eigen volgorde, met je eigen gezelschap en op eigen tempo. Wel zo ontspannen! Je kan dus op zaterdag en zondag deelnemen. Het is ook een mooie kans om kennis te maken met restaurants waar je nog niet bent geweest en toch een beetje nieuwsgiering naar bent.

De Take Away Wandeling van WijnSpijs is beide dagen tussen 12.00 tot 18.00 uur. De actieve horecaondernemers staan klaar om de gasten toch nog op een wat aangepaste manier te ontvangen. Uiteraard doen de chefs geen enkele concessie aan de kwaliteit van de gerechten en dranken. Haal dit weekend een frisse neus en lekker wat beweging. En als straks de terrassen en de horecazaken weer open mogen, dan wordt het extra genieten bij de Maarssense horeca, die de steun van de klanten goed kan gebruiken, zeker als de lockdown weer verleden tijd is.