Een stijlvolle zonnebril beschermt uw ogen.
Een stijlvolle zonnebril beschermt uw ogen. NOEMI SARPE

Stijlvolle zonnebril voor de zomer bij Schmidt Optiek

LEIDSCHE RIJN > De zomer is in het land! In deze zonnige maanden kan een stijlvolle zonnebril niet ontbreken.


Liever langskomen zonder afspraak? Voor een bezoek aan Schmidt Optiek in Leidsche Rijn centrum kunt u gerust langskomen zonder afspraak. 'Voor een oogmeting of lenscontrole vragen wij wel om telefonisch, per mail of via de online agenda een afspraak te maken', aldus het team van Schmidt Optiek.

Een zonnebril dient niet alleen als mode-item, maar beschermt onze ogen ook tegen schadelijke zonnestralen. Volgens verschillende onderzoeken verhoogt UV-straling namelijk de kans op oogproblemen. Daarnaast is verblinding door de zon ook een veelvoorkomend probleem en om dit te voorkomen is het dragen van een zonnebril efficiƫnt.

Ons assortiment heeft een grote veelzijdigheid aan premium zonnebrillen die deze bescherming bieden. Met luxe topmerken als Lindberg, Dita, Cartier, Chrome Hearts, Jacques Marie Mage, Thome Browne, Bottega Veneta, Barton Perreira, Gucci en nog vele andere. Vrouwen en mannen kunnen hun hart ophalen bij de nieuwste collecties zonnebrillen. 'Schmidt Optiek is officieel hofleverancier en onze service gaat dan ook verder dan bij een normale opticien. Met de meest recente apparatuur kijkt de optometrist in Utrecht naar de gezondheid van uw ogen. We zien u graag verschijnen', zo is de uitnodiging van het team van Schmidt Optiek. De specialist zit aan de Parijsboulevard 89, 3541 CS in Leidsche Rijn. Contact via (030) 2943762 of utrecht@schmidtoptiek.nl.
Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak ook op www.schmidtoptiek.nl.