Schoonmakers, Mike Lodder en Henk Toering, CCO HYGENIQ.
Schoonmakers, Mike Lodder en Henk Toering, CCO HYGENIQ. Simon Knappstein

Taveerne de Danne uit Breukelen krijgt een frisse start

BREUKELEN > Het is zover, de terrassen zijn open. Taveerne de Danne kreeg een grote schoonmaak.


Het eetcafé is de winnaar van Utrecht en bovendien de landelijke winnaar van de actie, waarbij horecaliefhebbers hun favoriete horecagelegenheid konden nomineren voor een frisse start. Van alle provincies is er het meest gestemd op Taveerne de Danne uit Breukelen, wat het tot dubbele winnaar maakt. Een schoonmaakteam hielp de boel weer spic en span te maken voor heropening.
Een Frisse Start is een initiatief van HYGENIQ. De producent van ecologische schoonmaakmiddelen wil hiermee de horeca een hart onder de riem steken en een duurzame en schone aftrap geven van het terrassenseizoen.
In twee uur tijd werd de zaak van top tot teen gereinigd. Een doek over de tafels, de glazen door het sop en een dweil door het toilet. En natuurlijk: zo hygiënisch en veilig mogelijk met inachtneming van de coronamaatregelen.
HYGENIQ wil de manier waarop we schoonmaken veranderen. Hygiëne is in de horeca, nu nog meer dan ooit, van cruciaal belang en met de producten van de producent van ecologische schoonmaakmiddelen wordt deze op een veilige manier gewaarborgd.
Anders dan veel andere schoonmaakmiddelen, worden deze producten gemaakt van enkel natuurlijke materialen. Dat betekent dat er geen giftige dampen vrijkomen door schadelijke stoffen en dat het afvalwater niet vervuild wordt.
HYGENIQ laat met haar duurzame producten zien dat krachtige schoonmaak hand in hand kan gaan met het beschermen van mensen en zorgdragen voor de planeet.