Zet een lichtje bij het graf of de urn van uw moeder.
Zet een lichtje bij het graf of de urn van uw moeder.

Komt u ook een herdenkingslichtje halen?

STICHTSE VECHT > Zondag 9 mei is het weer Moederdag. Komt u ook een herdenkingslichtje halen in een van onze uitvaartcentra?


Het is bijna weer Moederdag. Een dag waarop wij - Jenny, Henry, Ralf, Thomas, Edwin, Wilma, Yvonne en Ingrid van Uitvaartverzorging Van Dijk - elk jaar in onze aula op de Algemene Begraafplaats aan het Zandpad in Breukelen aanwezig zijn en herdenkingslichtjes uitdelen die u op het graf of bij de urn van uw moeder kunt zetten.
Omdat wij u dit jaar helaas niet in de aula kunnen ontmoeten, nodigen wij u uit om een herdenkingslichtje te komen halen in ons uitvaartcentrum in Maarssen, Loenen of Breukelen. Wij zijn op onze drie locaties op speciale tijden aanwezig om u te ontvangen.

U bent in Maarssen van harte welkom op vrijdagochtend 7 mei, van 10.00 - 12.00 uur, in ons Uitvaartcentrum aan de Harmonieweg 3; in ons uitvaartcentrum ‘De Oude Bank’ in Loenen ontvangen wij u graag op vrijdagmiddag 7 mei van 14.00 - 16.00 uur en in Breukelen verwelkomen wij u graag op zaterdagochtend 8 mei, van 10.00 - 12.00 uur, in ons Infohuis aan het Kerkplein.

Wij hopen u vrijdag 7 mei of zaterdag 8 mei in een van onze uitvaartcentra in Stichtse Vecht te zien. Wij gaan ervan uit dat wij u volgend jaar, op Moederdag 2022, zoals gewoonlijk weer in onze aula op de Algemene Begraafplaats aan het Zandpad in Breukelen kunnen begroeten en u een kopje koffie of thee kunnen aanbieden.
Uitvaartverzorging Van Dijk.
Kijk voor meer informatie over ons en onze contactgegevens op www.vandijkuitvaart.nl.