Mooi en veilig de zomer in.
Mooi en veilig de zomer in.

Met de juiste zonnebril de zomer in, ook voor kinderen

LEIDSCHE RIJN > Samen met uw kind een nieuwe zonnebril in de zomer?


De laatste collectie van luxe merkzonnebrillen vindt u bij Schmidt Optiek in Leidsche Rijn Centrum. U mist geen trend en loopt samen in stijl de zomer in. Een zonnebril op sterkte? Wij leveren de beste kwaliteit zonneglazen op sterkte, ook voor kinderen!

Een zonnebril dient niet alleen als mode-item, maar beschermt onze ogen ook tegen schadelijke zonnestralen. Volgens verschillende onderzoeken verhoogt UV-straling namelijk de kans op oogproblemen. Daarnaast is verblinding door de zon ook een veelvoorkomend probleem en om dit te voorkomen is het dragen van een zonnebril efficiƫnt.

'Ons assortiment heeft een grote veelzijdigheid aan premium zonnebrillen die deze bescherming bieden. Met luxe topmerken als Lindberg, Dita, Cartier, Chrome Hearts, Jacques Marie Mage, Thome Browne, Bottega Veneta, Barton Perreira, Gucci en nog vele andere.

Speciaal voor kinderen heeft Schmidt Optiek Utrecht mooie, comfortabele zonnebrillen in het assortiment,' aldus het team van Schmidt Optiek aan de Parijsboulevard.

'Voor een bezoek kunt u gerust langskomen zonder afspraak. Voor een oogmeting of lenscontrole vragen wij wel om telefonisch, per mail of via de online agenda een afspraak te maken. We zien u graag verschijnen,' zo is de uitnodiging van het team van Schmidt Optiek Utrecht.

Schmidt Optiek.aan Parijsboulevard 89, 3541 CSLeidsche Rijn, (030) 2943762 en utrecht@schmidtoptiek.nl.
Kijk ook op www.schmidtoptiek.nl voor de complete collectie.