De bijzondere performance van Victorine Pasman.
De bijzondere performance van Victorine Pasman.

Buitenplaats Doornburgh pakt uit met heropening

MAARSSEN > Op zaterdag 12 en zondag 13 juni viert Doornburgh de heropening met een vol feestelijk programma.


In het weekend zijn er diverse rondleidingen, een kunstperformance in het park en een natuurontdektocht voor gezinnen. Iedereen is welkom in restaurant DeZusters voor een lunch of een borrel in de binnentuin.

'We zijn heel blij dat we eindelijk weer onze gasten kunnen verwelkomen op de buitenplaats. Daarom trakteren we de bezoekers graag op 12 en 13 juni op dit feestelijke welkomstprogramma,' aldus Joanna van Dorp, directeur van Stichting Buitenplaats Doornburgh.

Op zaterdag 12 juni om 14.00 uur is er een natuurontdektocht voor gezinnen. Onder leiding van natuurgids Marijke Zoetelief gaan kinderen met hun ouder(s) coronaproof op ontdekkingstocht door de natuur van de buitenplaats.

Op zaterdag 12 en zondag 13 juni om 15.30 uur geeft kunstenaar Victorine Pasman een gratis performance in de buitenlucht tegenover het hoofdhuis. Haar act ‘Jellyfish’ is een poëtische performance geïnspireerd op de onderwaterwereld. De performer zweeft als een sierlijk zeewezen door de lucht in het park. Het optreden duurt ongeveer 10 minuten en zal op zondag drie keer plaatsvinden.

Joanna van Dorp: 'Wij hebben heel veel ruimte: Doornburgh biedt zo veel mogelijkheden, de priorij, ons park, het terras en de prachtige binnentuin. Hier is zo veel mogelijk op 1.5 meter.'

Het park van Doornburgh is dagelijks gratis toegankelijk voor een wandeling. www.buitenplaatsdoornburgh.nl.

Meer informatie over het menu van DeZusters en reserveren via www.dezusters.nl.