Eindexamen

LEIDSCHE RIJN > VARnws heeft een lange traditie van het publiceren van de namen van leerlingen, die zijn geslaagd voor hun eindexamen op de middelbare school in de regio. En ook dit jaar gaan we dat weer doen, maar dan wel als echt alle eindexamens achter de rug zijn. Voor alle leerlingen, die vorige week al zijn geslaagd, van harte. En voor de leerlingen, die nog moeten herkansen of nog een examen moeten afleggen, veel succes.


Aanrijding

LEIDSCHE RIJN > In Leidsche Rijn zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee meisjes aangereden door een automobilist. De chauffeur ging er daarna vandoor. De politie zoekt getuigen van het incident.

De 16-jarige slachtoffers werden omstreeks 00.20 uur aangereden bij de T-splitsing van de Vleutensebaan met de Annie M.G. Schmidtstraat. De automobilist reed in een witte Volvo en ging er vandoor richting Vleuten. De twee meisjes op de fiets raakten lichtgewond. De politie vraagt getuigen om contact op te nemen.


Vechtpartij

VLEUTERWEIDE > De politie doet onderzoek naar een vechtpartij in Vleuterweide waarbij zaterdagavond twee groepen massaal met elkaar op de vuist zouden zijn gegaan. Bij de vechtpartij op de Utrechtse Heuvelrug zou ook een vuurwapen zijn gezien.

Volgens de melding ging het om een groep van dertig tot veertig personen. De politie kwam met meerdere wagens op de melding af. Onder meer een auto werd gecontroleerd, maar er werd geen vuurwapen aangetroffen. Ook werd er niemand aangehouden.

Naar het voorval wordt nog onderzoek gedaan.