Afbeelding

Seval e Cargo heeft alles voor de stadsdistributie, bezorgen in milieu zones

BREUKELEN > Seval e Cargo heeft met de Sevic C500 het ideale lichte elektrisch vrachtvoertuig.


Seval e Cargo, gevestigd langs de A2 ter hoogte van Breukelen, is de Nederlandse importeur van de 100% elektrische Sevic Cargo 500. Dit is een LEV dat perfect is voor stadsdistributie in Midden-Nederland met een grootstedelijk gebied.

Seval e Cargo importeert de Sevic Cargo 500, dit is een licht elektrisch vrachtvoertuig (LEV) dat met name in de stad, met zijn smalle formaat van 1.40m breed, uitstekend zijn weg vindt. Het voertuig is 100% elektrisch en draagt daarmee bij aan een hogere luchtkwaliteit, het mag daarom ook overal bezorgen want de milieuzones zijn geen obstakel.
Het voertuig heeft een laadvermogen van maximaal 840 kilo en heeft een nominaal rijbereik van 120 of 240 km. De Sevic haalt snelheden tot 85 km/u en mag vanaf 16 jaar bestuurd worden (rijbewijs T).
Het opladen gaat gewoon aan een 220v stopcontact, een laadpaal is dus niet verreist. Inmiddels is de Sevic ingezet in verschillende segmenten, zo kan het voertuig met een Pickup en kiepfunctie uitstekend in de groensector worden gebruikt. De box opbouw kan gebruikt worden bij het leveren van pakketten en met een koelopbouw kunnen zelfs levensmiddelen worden bezorgd. De vuilveegkieper heeft een duurzame kunststof opbouw die perfect is voor de afvalservice.
De Sevic kan ook worden ingezet met een wiptrailer, die speciaal ontwikkeld is voor het voertuig, hiermee kan er tot 1.700 kg en 15 m3 aan goederen worden geleverd.
Voor meer informatie kijk op www.sevalecargo.nl.

Afbeelding