Seniorenmiddag

LEIDSCHE RIJN > De Seniorenmiddag in boerderij De Hoef is ook weer begonnen en gaat de hele zomer door. Elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur bent u welkom. We spelen rummicub, scrabble, klaverjassen, bridgen, maken kaartjes en kletsen bij de kletskop. We drinken koffie/thee met wat lekkers. Kosten 1 euro. Boerdeij de Hoef, Hogeweide 6, 3541 BC Utrecht aan het einde van de Saffraanweg. Informatie bij: Femmie van den Berg, (030) 2618271 en Ineke Vink, (030) 6705568.


Eetcafé

VLEUTEN > Op vrijdag 30 juli vindt er weer een editie van het Eetcafé in buurthuis De Schakel plaats. Er is gezien de nog corona-restricties plek voor  28 personen. De tafelopstelling is hiervoor dan ook aangepast. Wij hebben voor u het volgende driegangendiner samengesteld (incl. 1 drankje en koffie/thee): minestronesoep, gehaktbal met aardappelmousseline en spinazie. Het diner wordt afgesloten met een nagerecht. Na het diner is er nog gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee met een koekje. De kosten hiervoor bedragen 12,50 euro per persoon. U kunt hierbij ook gebruikmaken van uw U-Pas. Opgeven voor 27 juli. Wees er snel bij want vol is vol. U kunt zich eventueel, als het vol is, op de reservelijst laten plaatsen zodat mochten er afzeggingen zijn, u gebeld kan worden. De eetzaal wordt ter beschikking gesteld door buurthuis De Schakel. De maaltijd wordt deze keer verzorgd door Rosco Catering. Een vrolijke club vrijwillige buurtbewoners zorgen ervoor dat u een leuke ontspannen avond beleefd met elkaar. Makelaar Welwonend, Bakkerij Akkermans, ‘t Wapen van Haarzuylen, DA Martijn en AH sponsoren deze activiteit.  Vrijdag 30 juli 2021 om 17.30 uur. Zaal open 17.00 uur Schoolstraat 11 Vleuten. Kosten: 12,50 euro. Geef u snel op via eetcafedeschakel@gmail.com of (030) 6773131 (WIL in je buurt) op werkdagen tussen 09.00-11.00 uur.


Willibrordkerk 

VLEUTEN > Volgende week wordt er flink gewerkt aan de Willibrordkerk in Vleuten. Bij de kerk aan de Pastoor Ohllaan komt een grote kraan te staan, de verlichting in de toren wordt aangepast en vervangen door  energiezuinige LED-verlichting. En ook worden de luiken geschilderd. Het werk staat gepland voor dinsdag en woensdag, zo laat  de parochie Licht van Christus in Vleuten/De Meern weten.


Tennis

BREUKELEN > LTV Breukelen, de tennisvereniging van Breukelen, organiseert dit jaar weer het Open Jeugd Toernooi. Het toernooi vindt plaats van 12 t/m 16 juli. Het Open Toernooi (het OJTB) is voor jeugd tot en met 17 jaar, in de categorieën rood, oranje, groen en geel. We hopen dan ook vele jeugdspelers te ontvangen van andere clubs uit Stichtse Vecht of erbuiten. Naast tennis worden er ook leuke activiteiten georganiseerd met het thema Olympische Spelen.