Afbeelding

Leidsche Rijn ontwaakt met feest op Berlijnplein

Twee dagenlang muziek en street food

LEIDSCHE RIJN >  We kunnen en mogen weer heel gezellig als vanouds op stap en dit komend weekend hoef je daarvoor niet ver weg. 


Op zaterdag en zondag opent namelijk bij Perron 9 op het Berlijnplein het cultuurseizoen met het eerste evenement na de versoepelingen van de Covid19-beperkingen met lekkere muziek, heerlijk food en leuke kraampjes. De Party Bazar staat voor heerlijk eten op locatie want je vindt er de lekkerste ‘street food'. Vele Thaise specialiteiten, poffertjes, suikerspin en popcorn, verse Duitse bratwurst en currywurst, de lekkerste Turkse hapjes, saté, kibbeling, verse donuts, broodjes Veluwse worst en hotdogs, taco's & nachos, crêpes, wafels, versgesneden patat, schepijs en nog veel meer. Het wordt een weekend lang een en al gezelligheid, want op het middenplein onder de oude stationskappen van Perron 9 kun je namelijk onder het genot van een hapje en drankje heerlijk genieten van volop live entertainment.
Gastheer/host/entertainer Gordon Smith en collega-zangeres Cherish Love zullen beide dagen het feestje goed aan de gang houden. Daarbij worden zij ondersteund door het akoestisch zangduo Brown Sugar. Op het grote Berlijnplein schuin tegenover de Pathé bioscoop, zal het ‘party plein' volop gaan swingen, want er treden ook beide dagen een aantal heel leuke coverbands op. Zondagvond wordt de Party Bazar op spectaculaire wijze afgesloten door de Utrechtse band Tornados met een tribute aan de Golden Earring. De Party Bazar is beide dagen geopend vanaf 12.00 tot 22.00 uur.

Informatie en toegangsbewijzen op www.partybazar.nl.