Brandstichting

VLEUTERWEIDE > In de nacht van vrijdag op zaterdag is een auto in vlammen opgegaan op de Droomtuinlaan. De politie sluit niet uit dat het om brandstichting gaat. ‘Heeft u daar rond 23.00 uur iets verdachts gezien, neem dan svp contact op met OPCO bureau De Meern via 0900-8844’, zo is de oproep van politie Vleuten-De Meern.


Koplampdieven

VLEUTERWEIDE > Koplampdieven hebben in de nacht van maandag op dinsdag weer togeslagen in Vleuterweide. In de wijk De Rietvelden zijn meerdere koplampen gestolen. In de meeste gevallen ging het om een Volvo. 'Helaas zien we dit steeds vaker in ons hele werkgebied. Heeft u iets gezien of iets op beeld, dan horen wij dat graag! Verdachte situatie? Bel 112', aldus de politie Vleuten-De Meern op Instagram.


VARnws in vakantie

LEIDSCHE RIJN > De hele zomer door verschijnt VARnws natuurlijk, zoals u gewend bent. Met als uitzondering donderdag 29 juli en donderdag 12 augustus, dan verschijnt de krant alleen digitaal. Op www.varnws.nl kunt u dan gewoon alles lezen, zoals in een brievenbusversie. De krant op de site is gewoon een volledige uitgave met alle advertenties en familieberichten, dus u hoeft ook in de vakantie niets te missen. Ook een mooie gelegenheid om u aan te melden voor onze wekelijkse nieuwsbrief, daar zit de digitale krant altijd automatisch bij. Voor het aanleveren van kopij en advertenties verandert er niets.
En natuurlijk kunt u 24 uur per dag nieuws vinden op onze site, facebook en instagram.