Fotografiecursus beginners door Fotoclub

Zes avonden kennismaken met de camera en fotografie

VLEUTEN > In september 2021 start fotoclub Vleuten weer met een fotocursus voor beginners. 


In deze cursus maak je, in zes avonden, kennis met fotografie en je camera. Onderwerpen zullen zijn: ‘ken je camera’, compositie, licht en een introductie op digitale fotobewerking. Naast informatie zal je ook opdrachten krijgen die tijdens de volgende cursusavond worden besproken. Voor de cursus is het nodig in het bezit te zijn van een spiegelreflexcamera of systeemcamera. Belangrijk hierbij is dat je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen.
De kosten van de gehele cursus bedragen 95 euro (incl. hand-outs en koffie/thee op de cursusavonden). De cursus wordt gegeven in buurtcentrum De Schakel te Vleuten op maandagavonden (20.00 – 22.30 uur). De cursusdata zijn 20 september, 18 oktober, 15 november 2021, 24 januari, 21 februari en 21 maart 2022. Daarnaast zullen we op zondag 13 maart 2022 (11.30 -14.00 uur) met zijn allen op pad gaan in het centrum van Utrecht om het geleerde in de praktijk te brengen.
Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden stuur dan een mail naar cursus@fotoclubvleuten.nl. Vermeld in de mail duidelijk je naam, adres, telefoonnummer, en welk merk en type camera je hebt. De cursus gaat door bij minimaal 12 aanmeldingen en de maximale groepsgrote is ca. 16 personen (wees dus op tijd met je aanmelding). Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je contact opnemen via het mail adres cursus@fotoclubvleuten.nl.
De cursus vindt uiteraard enkel doorgang als de mogelijkheden er zijn om - in verband met corona - veilig met meerdere personen  (max. 16) in één ruimte te verblijven, uitgaande van de RIVM-richtlijnen en ons gezond verstand. De cursus is bedoeld voor mensen uit Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Stichtse Vecht met belangstelling voor het maken van betere en mooiere foto's.