Bridgen

DE MEERN > Wie heeft er weer zin in bridgen in De Roef in De Meern? Na een periode van 'geen bridgen' willen zij vanaf heden de MA-MI vrije inloop - bridge weer opstarten. En wel met inachtneming van alle adviezen en regels van het RIVM en de overheid. Voor vragen en of aanmelden: Irene van Vilsteren tel. (030) 2145392. Melden op de MA-MI zelf, dan alleen als paar. Plaats: De Roef, tijd iedere maandag van 13.15 tot ca 16.30 uur.


Proefduik

UTRECHT > Wil jij eens ervaren hoe het is om met echte SCUBA persluchtapparatuur te duiken? Dat kan bij Duikteam Gejo! Duikteam Gejo uit Utrecht is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Tijdens een gratis en vrijblijvende kennismakingsduik geniet je onder water en beleef je hoe het is om gewichtloos te zijn. Dat doe je onder begeleiding van een bevoegd NOB bondsinstructeur in zwembad Den Hommel in Utrecht op vrijdagavond 27 augustus om 20.00 uur. Mocht je naar aanleiding van deze proefduik besluiten om deel te nemen aan de opleiding voor het internationaal erkend en ISO genormeerd Open Water Diver brevet, dan informeren zij jou graag over hun maatwerkbenadering. Ook als je al een duikbrevet hebt, ben je bij duikteam Gejo aan het juiste adres voor vervolgopleidingen en specialisaties. Zij zijn een gezellige vereniging en organiseren met grote regelmaat leuke (duikgerelateerde) activiteiten. Je kunt je aanmelden via de website: https://www.duikteamgejo.nl/introductieduik. Bellen kan ook: Peter Fokkinga, telefoonnummer: 06-17512548 (na 19.00 uur). Ga jij de uitdaging aan en word jij een duikbuddy?


Start to Run

MAARSSENBROEK > De cursus Start to Run van afgelopen voorjaar bleek een enorm succes. Maar liefst 26 deelnemers hebben hun grenzen verlegd en ervaren dat dat, met de juiste begeleiding, helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Naar aanleiding van dit succes gaat OSM'75 Atletiek ook in het najaar deze cursus aanbieden. Vanaf 1 september elke woensdagavond, gedurende zeven weken. Iedereen kan het! In zeven weken word ook jij een bewuste loper. De cursus zelf duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop van 3 km. Jij gaat je doel bereiken. Ervaar de Positieve Kick en het leukste is, je doet het niet alleen. OSM'75 Atletiek helpt je daarbij door het geven van professionele begeleiding van door de Atletiek Unie opgeleide hardlooptrainers. Met Extra Vitality Info leer je niet alleen bewust bezig te zijn met hardlopen, maar er wordt ook stil gestaan bij een gezonde en vitale levensstijl. Het maakt je klaar om door te gaan en te blijven bewegen. Gespecialiseerde gastsprekers geven informatie over: o.a. jouw motivatie, wat doet bewegen met je?, schoenen en Kleding, voeding en blessurepreventie. Samen sporten is gewoon leuk! Schrijf je in op www.yakultstartorun.nl bij OSM'75 Atletiek & Recreatiesport. Start woensdag 1 september 19.30 tot 21.00 uur (7 woensdagavonden). Locatie: OSM'75 Atletiekbaan Zwanenkamp 1333. Voor meer informatie: mail: osm75bestuur@gmail.com tav. RenĂ© Stokman.