Klaverjassen

HAARZUILENS >  Woensdag 8 september gaat de klaverjasclub Haarzuilens, na een jaar, weer van start. Ze starten het nieuwe seizoen op de woensdagavond, om de 14 dagen, 19.00 uur inschrijven a 2 euro per avond, aanvang 19.30 uur. Er worden 3 spelletjes per avond gespeeld, met wisseling van maat. Per avond zijn er 3 prijsjes te winnen en wel bij de 1e melding van 50 en 70 roem en bij een pan. Ook zijn er 3 keer in het seizoen grotere prijzen te winnen in de vorm van waardebonnen. Nieuwe leden, oa ook uit Maarsenbroek, zijn van harte welkom en gezelligheid staat voorop. Het adres waar gekaart wordt is: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10D, 3455SN, te Haarzuilens. Voor informatie kunt u contact opnemen met: Ben Schrijvers, tel nr (030) 2627518.


Bridge

DE MEERN > Na een bijna verloren seizoen door de coronapandemie gaan de leden van bridgeclub Het Lint op donderdag 2 september weer aan de slag. Iedere donderdagmiddag spelen zij van 13.00 tot 16.30 uur hun spellen bridge in het buurtcentrum De Pijler, gelegen aan de Bovenpolder 80 in de wijk Veldhuizen, in De Meern. Naast het kaartspelen kijkt ieder lid ernaar uit elkaar weer te ontmoeten. Het kaartspel zorgt ervoor dat men elkaar leert kennen en kennissen, bekenden of zelfs vrienden van elkaar wordt. Dit jaar wordt er zelfs een feest gevierd, omdat de bridgeclub tien jaar bestaat! Kent u het bridgespel en zou u graag worden opgenomen in een gezellige groep mensen, bij wie het elkaar ontmoeten belangrijker is dan het behalen van goede resultaten, dan zou u zich kunnen aanmelden bij onze bridgeclub Het Lint. U wordt dan uitgenodigd om op de donderdagmiddag mee te spelen en u kunt na een paar speelmiddagen besluiten of u lid wordt of niet. U kunt contact opnemen met de ledenadministrateur Jan van Schaik, via de mail; jcmvanschaik@kpnmail.nl of telefonisch; (030) 6661153.


ReCovered

WOERDEN > Pop- en Rockkoor ReCovered uit Woerden start maandagavond 30 augustus weer met de reguliere repetities in wijkcentrum De Plint. Ze houden zich aan het protocol van 1,5 m afstand van elkaar en in zigzag formatie, maar wie weet kan er na 20 september meer!  Mensen die het leuk vinden om eens bij hen te komen luisteren en meezingen zijn van harte welkom op hun open repetitieavonden: maandag 13, 20 en 27 september vanaf 19.30 uur. Interesse in een open repetitieavond? Meld je aan via popkoorrecovered@gmail.com. 


Fietstocht

HARMELEN > Zondag 12 september verzorgt de Zonnebloem afd. Harmelen weer een fietstocht. Er zijn 2 afstanden: een tocht van ongeveer 50 km en een tocht van ongeveer 30 km. De start van beide tochten is bij restaurant de Kloosterhoeve aan de Kloosterweg in Harmelen. U kunt starten van 10.00 tot 13.00 uur. Bij terugkomst tot uiterlijk 17.00 uur krijgt u een consumptie aangeboden door de Zonnebloem. De kosten voor deze tocht zijn 7.50 euro en voor kinderen onder de 12 gratis. Met de opbrengst kunnen ze weer veel mensen die het nodig hebben een leuke dag bezorgen.