Uitstel

LEIDSCHE RIJN > De herinrichting van de speelplek aan de Salvador Dalístraat is vertraagd. 'In het wijkbericht van maart gaven wij aan dat de nieuwe speelplek deze zomer in gebruik zou kunnen worden genomen. Helaas blijkt dat de levering van de nieuwe speeltoestellen langer op zich laat wachten dan voorzien, waardoor de uitvoering pas in oktober kan starten', aldus de toelichting van de gemeente.


Autodieven

DE MEERN > De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee autodieven aangehouden. 'Vervelend nieuws...twee auto’s gestolen vannacht De Meern + één poging. Het goede nieuws is de arrestatie van twee verdachten én dat we de gestolen auto’s hebben teruggevonden in het Mauritspark. Waren daar heen verplaatst om 'rustig' de katalysatoren uit de auto’s te halen', zo laat de politie weten. Auto’s zijn gestolen op de Renesselaan, Lichtenberglaan en de poging op de Meentweg. In dit onderzoek is informatie over een donkere Ford met een dakkoffer. Wie heeft zo’n auto zien rijden in de nachtelijke uren in De Meern of wie heeft camerabeelden? Bel 0900-8844. 


Klaverjassen

HAARZUILENS > Woensdag 8 september gaat de klaverjasclub Haarzuilens, na een jaar, weer van start. Op de woensdagavond, om de 14 dagen. Inschrijven à 2 euro per avond, aanvang 19.30 uur.  Er worden 3 spelletjes per avond gespeeld, met wisseling van maat. Per avond zijn er 3 prijsjes te winnen en wel bij de 1e melding van 50 en 70 roem en bij een pan. Ook zijn er 3 keer in het seizoen grotere prijzen te winnen in de vorm van waardebonnen. Nieuwe leden, oa ook uit Maarsenbroek, zijn van harte welkom en gezelligheid staat voorop Het adres waar gekaart wordt is: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10D,3455SN, te Haarzuilens. Voor informatie kunt u contact opnemen met: Ben Schrijvers,tel (030) 2627518.