Danslessen in Maarssen.
Danslessen in Maarssen. Dansstudio Van Harten

Open lesweek bij Dansstudio Van Harten

MAARSSEN > Dansstudio Van Harten in Maarssen gaat weer van start.


Vanaf maandag 6 september start het nieuwe seizoen weer bij de bekende dansschool in Maarssen en omgeving. Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod?
Doe dan mee met een gratis proefles in de week van 6 t/m 11 september; de deuren staan voor je open! Maak kennis met de dansschool en de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Vanwege de coronamaatregelen is het verplicht om je aan te melden voor deze open lesweek. We geven je dan ook graag alle juiste informatie over de lessen. Aanmelden voor een of meerdere vrijblijvende proeflessen kan via info@dansstudiovanharten.nl of door te bellen naar (0294) 432835.
Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent en kledingadviezen. Het rooster voor seizoen 2021-2022 vind je op onze website www.dansstudiovanharten.nl.

In het nieuwe seizoen bieden wij weer een breed en gevarieerd dansaanbod aan voor jong en oud in Maarssen. O.a. Kidsdance, Klassiek Ballet, Boysonly, Streetdance, Hiphop, Afrodance, Modern Jazz, Show/Jazz en diverse selectieteams! 

Auditeren voor een van onze selectieteams kan in de tweede week van september. Wij hebben een fijne eigen dansstudio in Maarssen, gevestigd in MFA Safari in Maarssenbroek waar alle lessen in Maarssen zullen plaatsvinden.
Onze studio is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem en luchtreiniger. Kom gezellig langs en ontdek welke les bij jou past.

Dance your heart out!