Kamerkoor

UTRECHT > Vanwege de coronaperikelen heeft kamerkoor Amor Vincit bijna twee jaar lang niet mogen zingen. Maar nu zijn ze weer van start gegaan onder leiding van de nieuwe dirigent Michiel van Laarhoven. Ze hebben in alle stemgroepen nog ervaren zangers nodig. Daarom houden ze op woensdagavond 29 september om 20.00 uur een open repetitie. Je kunt je opgeven via info@amorvincit.nl. Kamerkoor Amor Vincit repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Dominicuskerk aan de Händelstraat in de wijk Oog in Al. Het is nog geen 10 minuten fietsen over de Daphne Schippersbrug. Kijk op  www.amorvincit.nl of stel je vraag via info@amorvincit.nl, of bellen met Peter Meijer 06-55910611.


Voetbal Dames

LEIDSCHE RIJN > Dit seizoen is er binnen UVV voetbal een dames Sr. Team (30+) opgestart. Tijdens het meidentoernooi bij UVV eerder dit jaar is het idee geboren en op 10 juli was er een kennismakingsmoment op het UVV voetbalcomplex. Ondertussen wordt er al een aantal weken met een 10-tal enthousiaste dames getraind. De een heeft lang geleden gevoetbald en de ander helemaal niet. Dit maakt deze groep zo bijzonder omdat tijdens de trainingen gemotiveerd, met plezier en veel enthousiasme wordt getraind. Dit vinden zij belangrijk bij UVV, plezier is de basis van alles.
Op de dinsdag- en vrijdagavond wordt de groep begeleid door gekwalificeerde trainers en op vrijdag wordt er vaak nog even geborreld in de kantine. Mail naar coordinatormeiden@uvv-voetbal.nl.


Bingo

VLEUTEN > Door de nieuwe coronamaatregelen kan op vrijdag 1 oktober de eerste bingoavond weer plaatsvinden bij PVCV. Zorg voor een coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of herstelbewijs) vanaf 13 jaar. Natuurlijk zijn er een paar nieuwe regels, zo kan het eten en drinken alleen digitaal betaald worden. De bingo zelf kan contant betaald worden. De organisatie ligt in handen van de supportersvereniging van PVCV.
Aanvang van de bingo is om 20.30 uur, de deuren van de kantine zijn al om 19.30 uur geopend. Om zeker te zijn van een plaats (maximaal 100 vaste plaatsen), kunt u reserveren bij Kees van Rijnsoever (030) 6771520. Rolstoelzitters kunnen ook goed terecht in de kantine.


Beats

LEIDSCHE RIJN > Battle of the Beats is een reeks workshops DJ voor jongeren (12-19 jaar) georganiseerd door KLUB19. In de zomermaanden leerde DJ Serra (Sergio Acosta) een groep jonge dj's de fijne kneepjes van het draaien. Als afsluiter nemen de dj's het donderdag 30 sept tegen elkaar op in een vriendschappelijke dj battle. De deelnemers zijn DJ Mijntje, DJ Rivano, DJ Dylan, DJ Kevin, DJ Constance, Olip en Itjaxx. Indien de coronamaatregelen het toelaten vindt de battle plaats in het bijzijn van publiek in poppodium Azotod. Daarnaast wordt de finale live gestreamd via het kanaal van KLUB19,. De aanvangstijd wordt nog bekend gemaakt. Meer informatie www.cultuur19.nl/klub19.