Lichaam

DE MEERN > Het lichaam dat langs de snelweg bij knooppunt Oudenrijn is gevonden, is van de vermiste Dawid Szustak. Dat bevestigt de politie, die niet uitgaat van een misdrijf. Maandagavond werd rond 23.50 uur een stoffelijk overschot aangetroffen. Na onderzoek is vastgesteld dat het om Dawid Szustak gaat. De 28-jarige Pool uit Utrecht was enkele weken vermist. Sinds eind augustus werd met man en macht naar hem gezocht. Szustak was voor het laatst gezien gezien bij het Bastionhotel in Utrecht.


Het Zand

LEIDSCHE RIJN > De verbouwing van Het Zand is in volle gang en loopt volgens planning. Het ontwerpteam van dit project heeft 2 schoolpleinen op het terrein getekend en kunst verwerkt in het ontwerp. Waar de pleinen komen is bekend, maar nog niet hoe ze ingericht worden. Dat bepalen ze graag samen met de gebruikers en de buurt. Vindt u het leuk om mee te denken over de inrichting? Kom dan 5 oktober naar de informatiebijeenkomst van 19.00 tot 20.00 uur op Pauwenoogvlinder 18. In verband met de coronavoorschriften is het belangrijk dat ze weten hoeveel mensen er willen komen. Daarom vragen ze u om u vooraf aan te melden voor de informatiebijeenkomst. Dit doet u door een mail te sturen naar onderwijshuisvesting@utrecht.nl met als onderwerp: informatiebijeenkomst Het Zand.


Overlast fietsen

MAARSSENBROEK > Maandag is de gemeente begonnen met het verwijderen van (brom)fietsen die al langer dan 14 dagen op dezelfde plek stonden in Bisonspoor in Maarssenbroek. Deze achtergelaten fietsen houden onnodig stallingsplaatsen bezet en zorgen zo voor overlast. De verwijderde fietsen zijn naar het depot gebracht. Is jouw (brom)fiets verwijderd? Neem dan contact op met de gemeente en maak een afspraak om je (brom)fiets weer op te halen.